![]() |
|
Gaz kesme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
biqisi00 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2012 Konum: deutschland Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2012 Saat 01:06 |
benim bi sorunum peugeot 307 hdi 110/ 1,6 / 2004 kullanicisiyim arac 188 bin butun bakimlari yapildi su pompasi triger kayisi vs .... arac bazen birden gazi kesiyor devir yukselmiyor arac yurumuyor duracakmis gibi oluyor lambada filan durunca heleki sonra uzun yolda da oluyor birden gazi kesiyor sonra gazdan ayaginizi aldinizda bi kac sn ye sonra duzeliyor filan bunlari yaparkende arkadan bazen siyah bazende mavi duman atiyor haffifte kurum kokusu duyuyorsunuz tabi bu arada fanda aciyor bi zaman calisiyor kendilinden duruyor hareret normal 70/80 arasi genelde 80 oluyor bundan bi kac gun önce 2. gözdeki enjektor kacirmisti sokturdum dibindeki sari pulu degistirdim acaba neden yine enjektorden mi yada neden birrde söyle bi durum var
burdaki peugeot servisine gittim o usta bana partikelfiltreden olabilecegini söyledi kendini temizlerken o durumlari olacagini zamanla duzelecegini idda etti birde depoda bi sivi mevcutmus onu benzinliklerde ve servislerde koyuyorlarmis bakim sirasinda oda tamam degismis partikel filtreyle beraber bakimlar tamam ama bu sorun neden olabilir cok tsk ederim saygilar Düzenleyen biqisi00 - 12 Nisan 2012 Saat 01:08 |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
servisin söyledigi gibi partiküs filitresinden olabilir bulundugum sanayıde opel marka araçtada aynı sorunlar vardı usta biraz depoya biraz mazot koymasını ve uzunyola gibip dönmesini söylemişti düzelmesi için
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
biqisi00 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2012 Konum: deutschland Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun yyola gittim 1000 km yaptim sorun yine devam ediyorr servis bakimi geldinde 2. kez partikelfiltre degisti acaba bozuk bi parcamida yapiyor bunu ?
|
|
![]() |
|
bu konuya yorumlarinizi bekliorum tskler
|
|
![]() |
|
efendim ?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bana da partikul filtresinden gibi geldi. Ozellikle kurum kokusu oradan gelir.
|
|
![]() |
|
adanALİ... ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: arıza Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adanALİ...
öncelikle slm arkadaşlar bende 2002 307 xr var ve sorunu daha bi başka araç yolda normal seyir halinde ilerlerken birden gaz kesiyor ama stop etmiyor rolantide çalışıyor fakat gaz yok yani gaz pedalı boşa çıkıyor aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda hiç bi sorun kalmıyor ama bi süre sonra tekrar yapıyor kayseride bi peugeot servisini aradım tlfndaki kiş bana gaz pedalının üstünde bi soket giriş olduğunu onu bulup oksit giderici ile temizlememi sorunun ortadan kalkacağını söyledi ve yaptım bi süre düzeldi ama şimdi tekrar başladı eğer bu konuda bilgisi olan varsa cvp yazarsa minnettar kalırım cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler...
|
|
000358
|
|
![]() |
|
adanALİ... ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: arıza Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adanALİ...
ve oksijen sensörü ile bi ilgisi olabilirmi bilisayara bağlandığında tek arıza onu gösteriyo ama ondan olmadığını söylediler doğrumudur
|
|
000358
|
|
![]() |
|
dahi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
edit
Düzenleyen dahi - 22 Aralık 2013 Saat 14:02 |
|
![]() |
|
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
aynı sorun bendede vardı. gazi kesiyodu ama araba rolantide çalışmaya devam ediyordu. 1 ay falan oldu şuan yapmıyor ama yeniden yapmayacağını bilmiyorum tabi. sorunu bilen varsa ben de faydalanacağım inşallah..
|
|
![]() |
|
blackismortal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2014 Konum: oagur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackismortal
arkadaslar bende pego 207 var seyir halindeyken gazi birden kesiyor ve pedal bosa cikiyor servisten 2 hafta once aldim duzelmisti simdi tekrar yapmaya basladi soketin icini disini iyice temizledim fakat sorun hala ayni devam ediyor duzelen birsey olmadi bilgisi olan arkadas varsa lutfen bilgilendirin
|
|
![]() |
|
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
kardeşim bende de kışın yapıyordu aynı sorunu. bu siteye sorunu yazdım yazalı sadece bir kez yaptı şimdi şeytan kulağına kurşun yok öyle bişey. ama inşallah bir bilen arkadaş okur da çözümünü söyler
|
|
![]() |
|
blackismortal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2014 Konum: oagur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackismortal
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackismortal
Peki nasil duzeldi bu sorun kardesim ne yaptin anlatirmisin ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |