![]() |
|
acil dusuncelerinizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 Saat 16:57 |
2000 model q.silver buldum 10000 ne veriyor orjinal bi arac 123000 de sizce alınır mı ?
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10000 bİne ve orjinalmis imkani yok gibi 106 206 hangisi hocam gerci fark etmez ikaide alinirsa bence bisey vardir
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
cocuk askere gidiyormus o yuzden satıyormus...istedigin yere göster diyor. acıkcası cok kararsızım.gorunumu cok güzel ama tek kapı oldugu icin zor durumda satmak biraz zor oluyor.
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
10.000 e hayatta olmaz arkadaşım mümkün değil büyük ihtimal perttir o.günahınıda almayayım kimsenin ama çok zor
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
hocam 10.000e doğan şahin vermiyorlar dikkat et bi oyuna gelme aman diyim
Düzenleyen ufuk91 - 11 Nisan 2012 Saat 16:10 |
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
10.000 çok düşük bir rakam. Gerçekten acil ihtiyaç olsa bile bence 12.500 hatta 13.000den aşağı verilmez... Araştırmanıza bile gerek yok bence hiç bulaşmayın. O araç maliyetleriyle size ya 15.000 e gelir ya da kazalı komple boyalı bir araca binmiş olursunuz. Araba alırken acele etmemek gerekir. Aracı sürün bir saat kadar dik yokuşlarda kalkış yapın performansını test edin sonra cihaza bağlatıp gerekli yerlere kontrol yaptırın. Hemen karar vermeyin aceleci davranmayın.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
arkadaslar arabanın linki bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-stockta-zirve-orjinalligi-bozulmamis-projelik-81613235/detay 10 bin anlastık aracı kullandım bı sorun yok yarın ustalara gosterecegım. eger sorun yok derlerse banada fıyatı uygun geldıgı ıcın alacagım kısmetse
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Araca baktirdiktan sonra burdan bilgi verirsen sevinirim cok merak ettim nasil cikacak diye insallah diledigin gibi cikar
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
insallah...arabayı gordum kendini temizlik bakımından belli ediyor...aklıma takılan iki sey oldu
1- aıgbag ısıgı yanıp sonuyordu - arkadas 106 ların hastalıgı bu abi bi sorun yok dedi 2-akü sarj isareti yanıyordu - sisler baglı degilmiş sisleri baglattıktan sonra yanmaya baslamıs... bakalım öglen ustaya goturecegiz...
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
evet resimlerde fena durmuyor. umarım bizim şüphelendiğimiz gibi sıkıntılı bi araç değil de senin yakaladığın temiz bi fırsattır, ustana gösterdikten sonra burada paylaşırsan seviniriz
![]() |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Arkadaşlar araba güzel görünüyor ve fiyatta iyi fakat benim merak ettiğim şey satma sebebi. Ben satılık arabalara baktığımda ev alacağım için veya askere gideceğim için satıyorum diyenlere pek sıcak bakamıyorum.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
aynen öyle cocukla konustuk alıp satıyormus ama gercekten askere gidecekmiş. sahzen ben aracı cok begendim 10000 e veriyordu ustaya goturduk sol camurluk degişik kapuk düzeltme sag arka camurlukta düzeltme var dedi.masbiyerlerininde elden geçmesi gerekiyor. aracın bi kısmına lokal boya yapmıslar ama dehset sırıtıyor klima hortumuda yok.sonuc itibarıyla ben aracı begendim ama ustam alma dedi istemeyerekde olsa vazgeçtim...
kısaca ustam su an acil masrafı yok ama belki 1 saat belki 1 yıl sonra teker teker masraf acar dedi ve bizim 106 sevdasıda gölgelendi ne var bu arabalarda anlamıyorum 206 almıstım onada kötü demişlerdi on numara arabaydı. 106 icinde kim varsa kötü diyor insan ister istemez soguyor.ama o tatlı durusu yok mu inanın ferrari ye bile degişmem.... bi tur attık arac iyi ama öyle cok zevk vermedi işin acıkcası. pedallar cok yakın birbirine botla zor kullanılır..... sonuc olarak baska araclara bakacagım artık
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Hayırlısı olsun, emin ol daha iyisini bulursun. Ben araba alacağımda orjinalleri ve boyasızları fazla tercih etmiyorum, biraz boyalı olsun fiyatıda ona göre olsun, motoru ve alt takımı iyi olsun en fazla 1 çamurluk değişmiş olsun. Orjinale 20 vereceğin araca bu şekilde en fazla 17 verirsin hem boyasız araca bisikletli bile çarpsa oda boyalı olur.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
aynen öyle hayırlısı olsun bakmaya arastırmaya devam
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun hocam kısmet değilmiş
|
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
kısmet değilmiş zaten kısmet habersiz gelir, itiraz etmeye vaktin olmaz...
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |