![]() |
|
hava filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2012 Saat 22:41 |
arkadaşlar aracıma performans hava filtresi takmayı düşünüyorum ama yakıtı çok artırıyor mu acaba? bi de hepsiburada da 15 20 liralık hava filtreleri var iş görür mü? bunlardan alsam araca tam uyuyor mu yoksa aparat gördüm ben ondan da alıyım mı kullanan arkadaşlar ne tavsiye eder?
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acik hava filtresi yakiti arttirmaz. Ama genellikle takan kisiler ses almak istediklerinden gaza daha cok yumulurlar ve dolayisiyla arac daha cok yakti gibi gelir.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Cuma günü aracı yakattım ertesi gün çalıştırdım evin önünden 200 metre gittim geldim aracı sanki biri silkeliyor gaz yemiyordu. Gelince hava filtresini söktüm su almış alt kazanda kırık yerler vardı çamurluğun altına gelen kısımdaki 'u' şeklindeki kazanda. Hava filtresi sünger gibi su doluydu o yüzden onu söküp açık hava filtresi mi taksam diyorum ne dersiniz?
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
yok benim amacım ses değil ya yukarıda yazdığım sorun var. Bu iki oldu aynı yerden su doluyor kazana hem de dolu dolu ne yapacağımı şaşırdım. Bugün ustaya gittim alttaki u şeklindeki kazanı söktü, onun üstündeki kazanı deldik sağından solundan şimdilik onunla çalışıyor. Alt kısmında kalan açık kısmı da bantladık. Bilmiyorum ne yapacağımı. Ne önerirsiniz arkadaşlar ya kafam karıştı.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
?
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tamamen sana kalmis.
Acik hava filtresi takmak istersen iyisinden bir tane al derim. Bilindik markalardan olsun. Eger orjinalini tamir ettireyim dersen cikma olarak o kisimlari bulabilirsin diye dusunuyorum. |
|
![]() |
|
anladım teşekkür ederim. Peki bu sorunu yaşayan arkadaş var mı hiç hava filtresi su alan yıkatınca oraya çok su tutuncasol ön çamurluktan alıyo nasılsa?
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Hava filtresi alirsan ici sunger olanlardan alma zamanla sungeri parcalaniyor ben 2 yildir hava filtresiyle kullaniyorm yakiti arttirmadi ve bence tatli ses veriyor
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
peki bu açık hava filitresinin yağmurlu havalarda felan su alma gibi bir ihtimali var mı acaba?
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |