|
İkili korna |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 23:31 |
slm bugün 2li korna aldım 406 ya tamaya çalıştım ama bir kablo ve bir aparat arttırdım yardım'''
Kutudan 3 adet kablo çıktı 1. kırmızı tenk kablo ortasında bir parça takılı .2 mavi kablo.3yeşil kablo tekten iki kablo oluyor yani birleştirilmiş birde aparat üzerinde s A ve m zanndersem yazan kablo bağlanması için?nasıl bağlarım bunu |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |