![]() |
|
Klima Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 22:03 |
Selam arkadaşlar;
aracımı şubat ayında aldım.Aldığım zaman fazla üzerinde durmadım ama malum yaz geliyor klima lazım olacak:) benim sorunum a/c tuşuna bastığım zaman klima ışığı yanıyor ancak klimanın çalışıp çalışmadığını tam olarak anlayamadım.Klimalı ve klimasız soğuk bölümünü açtığımda pek bir fark göremedim.Klima gazı bitmiş olabilir diye düşünüyorum. Benim sizden ricam; klimanın çalışıp çalışmadığını tam olarak nasıl anlayabilirim.Mesela motor devri klimayı ilk açtığım anda düşermi? yada araba soğuk yada sıcak olsada fan devreye girermi?klima fanı ayrı birşeymi? Ben dışarıdan baktığımda sadece bir tane fan görüyorum (onuda hiç çalışırken görmedim ya, oda ayrı bir konu) Şimdi sanayide kime sorsam hemen değişmesi lazım falan filan diye yolmaya çalışıyor.Ben yolunmaya razıyım ama en azından yolunması gereken yerden yolunayım :) alakasız yerlerden yolunup duruyoruz zaten:) bilmem anlatabildimmi arkadaşlar.:)
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok iyi anlattin
![]() Klima fani diye birsey yok araclarimizda. Klimayi actigin zaman radyator fani dusuk hizda calismaya baslar. Klima motorunu kayis dondurdugu icin klimayi actiginizda devirde bir miktar degisim olur. Zaten aslinda biraz dikkat ederseniz motor sesinden de anlasilir. Düzenleyen koliva - 08 Nisan 2012 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de vardı gaz bastırdım düzeldi gaz bitince komprösör devreye girmiyor.
|
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
teşekkürler hocam.
yarın aracımı pp2000 e bağlatacam bakalım neyi var neyi yok. Klimayıda artık birine göstereceğiz.Büyük ihtimal gazı yok diyecekler bakalım ona ne fiyat çıkaracaklar :) Zaten çok para derlerse aracın içine araba tipi buzdolabı koyacam, hem soğukluğundan hemde soğuttuklarından faydalanmış olurum :)
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
delice48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Bende klima'ya gaz bastırmak için gittim bugun, klima gazını bastılar sonra oldumu diye denedik çok sesli şekilde tır tır tır diye ses gelmeye başladı, ancak içeri soğuttu elektrikçi klima motoru bozulmuş değişecek dedi, bu motor tamir olabilirimi yenisiyle değiştirmekmi gerekir?
|
|
![]() |
|
söktürüp bakmak lazım.Her bozulanı değiştirecek olsaydık evimin bahçesinde bir aracım daha olurdu:
bu arada klima gazını servistemi dışardamı bastırdınız. bir de sorması ayıp gaz için ne kadar aldılar
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Klimanin gazinin olup
Olmadigina baktir once gri renkte borular var takip et motor icinde onun uzerinde tahliye tipasi var tornavida ile bastir basinc varmi yokmu yoksa gazi bitmistir |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Klima gazı bıtmıstır.Gaz basınç musuru gaz azaldıgında devre dısı kalır ve klıma sıstemı calısmaz.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |