![]() |
|
Bakım Ücreti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 01:22 |
||
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz geçen ptesi 2004 307 XR 1.4 HDI aldım ilk ctesi de hemen Göraldaki arkadaşımın yanına gittim.
Tüm parçalar orjinal olmak kaydıyla ; Castrol 5Lt Yağ Hava Filtresi Polen Filtresi Yağ Filtresi Yakıt Filtresi Silecekler Olmayan yol bilgisayarım için Com2000 tuşlu kol bulundu ve Planet2000 yazılımıyla aktif edildi. Kapılar Yağlandı Motor Yıkandı Toplanda 380TL para verdim. Sizinde fikrinizi almak isterim. Bu ücret uygun mudur ilk defa PSA grubu araca biniyorum...
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Piyasadan haberim yok ama bana super ucuz geldi. Sadece Com2000 200 lira felan olmasi gerek diye biliyorum. Ayaginiz alissin diye olmasin bu guzellik
![]() |
|||
![]() |
|||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bencede ucuz kardeşim
|
|||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|||
![]() |
|||
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
||
Yok çocukluk arkadaşım ondan dolayı geliş fiyatlarından verdi heralde:D
Ucuzsa güzel sıkıntı yok o zaman. Şimdi sırada jant var onuda halledersem yemede yanında yat. Bugün fotoğraflarını çekip yayınlayacağım sitede inşallah....
|
|||
![]() |
|||
data123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
||
cok cok ucuz, yani soyle diyeyim ben sponsor olan sahin peugeottan tum orjinal filtreleri 100 TL ye aldim. Zaten daha uygun bir yer bulamadim (orjinal parcalardan bahsediyoruz)
yine internettten arastirarak castrol edge 5 40 turbo dizel yagi 73 TL ye aldim, bu fiyatin da cok iyi oldugunu biliyorum. oldu 170 zaten. bunun isciligi falan var. 250 yi bulur benim kiler. sen ekstradan silecek (50 tl) ve yol bilgisayari kumanda kolu ve motor yikatmadan bahsediyorsun. mukemmel bir fiyat. Düzenleyen data123 - 08 Nisan 2012 Saat 10:49 |
|||
307 1,6 HDI Premium
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
Castrol 5Lt Yağ 70TL (5-40 EDGE ise) Hava Filtresi 15TL Polen Filtresi 20TL Yağ Filtresi 10TL Yakıt Filtresi 15TL Silecekler 20TL Com2000 tuşlu kol ?TL Planet2000 15TL (bilgisayara bağlama) Kapılar Yağlandı 0TL Motor Yıkandı 10TL 175TL yapar. kolun fiyatını bilmiyorum ama bence pahalı
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
||
Dün bende hem can sıkıntısından, hemde yağ bakımının yaklaşmasından ve yaz ayının yaklaşmasından dolayı aracı servise götürdüm.
4 litre castrol magnatec 5-40w yağı Filtre grubu ve bujileri 3 litre mobil otomatik şanzıman yağı Airbag ışığı sürekli yanıyordu bütün koltuk altı ve emniyet kemerlerindeki soketlerin değişimi Aracın sıvı sistemi komple boşaltılıp tekrar yenilendi (fren hidrolikleri,soğutma suyu sistemleri kırmızı antrifriz) Klima gazı değişimi Kışlık lastiklerin yazlıklarıyla değişimi Rot Balansları dahil Arka diskler ve balatalarının değişimi Hepsi toplamda 760 TL ye mal oldu. |
|||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
data123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
||
dizel araclarin yakit filtresi 15 tl olmasina imkan yok. orjinal olmayanlardan haberim yok ama orjinal olanlari 60 70 tl araliginda.
|
|||
307 1,6 HDI Premium
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
dizelse doğru ben benzinli diye düşündüm. orijinal 45TL olması lazım mazot filtresinin
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
||
Kolun fiyatını aradım sordum servise 210 lira dediler. Arka sileceksiz olana da 170 lira dediler. Benim araçta arka silecek var.
Bana 206 ekranı ayarlayacak şimdi pert araç gelmesini bekliyoruz. Tabi içindekilere birşey olmaması temennisiyle. Ekran + Jant + Kol Dayama başka eksiğim yok:D
|
|||
![]() |
|||
||
yine 20 tl yi kirdin ))
|
|||
307 1,6 HDI Premium
|
|||
![]() |
|||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
||
bi fiyatlar yetkili servistemi oluyor? nitekim ben bakım yaptırmadan önce hava yağ mazot filtresi + yağ değişimi için 350 lira fiyat verdi servis ( 3 farklı şehrin servisini aradım) bide utanmadan kampanya var diyor..
sanayide orj. parçalar alarak tüm bakımlarımı yaptırdım yanında alt takım sorunundan dolayı sağ salıncağı değiştrittim,rot ayarlattım 380 lira (arka silecek kolu +balata spreyi işçilik dahil.) tüm sanayiyi gezip güvendiğim ustayla bu fiyat.serviste o fiyatı aldıysanız (com2000 tuşu pahalıdır) müthiş.ama var bi torpil belli arkadşım diyosunuz herkese olmaz. |
|||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
||
Evet arkadaş yardımcı oldu sağolsun.
Düşünün artık ne kadar kar oranları var servislerin. Yazık günah müşterilere.
|
|||
![]() |
|||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
||
Çok para vermıssın bence onemlı ve para edecek bır malzeme yok lıstede.Gerci göral oyle yapacak bısey yok.
|
|||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|||
![]() |
|||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
||
bosch mazot filtresi 80 lira beyler :(
|
|||
2004 307 1.4HDI
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
||
Ostimde bir peugeot bayii ni aradim filtreler + yag icin 200 lira dedi. Sileceklere 60 kol icinde cikma bulursak 180 sifir alirsak 290 dedi. Birde eger tek kol olmazsa tum gobegi alicaz oda 440 lira dedi. Bende hayirli isler dedim=)
|
|||
![]() |
|||
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
||
bence de gayet iyi..
|
|||
![]() |
|||
yakupf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
||
güzel fiyat.
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
yapmayın etmeyin arkadaşlar sanayide bile bu fiyata yapmazlar bu pahalı diyenler yetkili servise gitmeyeli nekadar oluyor acaba ???
|
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |