Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

206 almayı düşünüyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
foresteng. Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı foresteng. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 206 almayı düşünüyorum
    Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 10:50
Merhabalar,
Aranıza umarım (peugeot sahibi olmayı düşünüyorum) yeni katılacağım. Otomatik vites 206 almayı düşünüyorum. Piyasada epey var, iyi ve kötü durumda olan... Gözüme bir tane kestirdim :)
2006 model 69 bim km.de 206 1,4 feline.. araç full sadece çelik jant yok, oda sorun değil ve ayrıca hiç hasarı yok..
Şimdi daha önce otomatik Renault 9 kullandım, gayet yeterliydi o zamanlar ( 90 lı yıllar).. 1,4 motora göre yakıt sarfiyatı, gidişi, kick down olayı iyiydi.
* 206 da bunu ve fazlasını yakalar mıyım (sonuçta 1,4 motor)?
*Bu araçların kronik (otomatik özellikle) sorunu nelerdir ?
*İstanbul da Anadolu yakasındayım, genelde forumdaki arkadaşlar araçlarını nerelerde bakım yaptırıyorlar ?  Üyesi olduğum eski forumda (trmareaclub) biz kendi aramızda bu tür konularda yardımcı olurduk, tavsiye sunardık..
*206 için (bugün bakacağım) nelere dikkat etmeliyim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 16:16
Merhaba,
Aramıza öncelikle hoşgeldiniz.. Konu veya yanıt vermeden önce kendinizi tanıtınız.. bu linke bir gözatın..

Ayrıca forum düzenini sağlamamız adına uygun bölümü arayıp bu bölüm altında açarsanız çok yardımcı olmuş olacaksınız.. Keyifli forumlar..

Düzenleyen cigdemilker - 07 Nisan 2012 Saat 16:18
Yukarı Dön
foresteng. Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı foresteng. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2012 Saat 10:39
Orjinalini yazan: foresteng. foresteng. Yazdı:

Merhabalar,
Aranıza umarım (peugeot sahibi olmayı düşünüyorum) yeni katılacağım. Otomatik vites 206 almayı düşünüyorum. Piyasada epey var, iyi ve kötü durumda olan... Gözüme bir tane kestirdim :)
2006 model 69 bim km.de 206 1,4 feline.. araç full sadece çelik jant yok, oda sorun değil ve ayrıca hiç hasarı yok..
Şimdi daha önce otomatik Renault 9 kullandım, gayet yeterliydi o zamanlar ( 90 lı yıllar).. 1,4 motora göre yakıt sarfiyatı, gidişi, kick down olayı iyiydi.
* 206 da bunu ve fazlasını yakalar mıyım (sonuçta 1,4 motor)?
*Bu araçların kronik (otomatik özellikle) sorunu nelerdir ?
*İstanbul da Anadolu yakasındayım, genelde forumdaki arkadaşlar araçlarını nerelerde bakım yaptırıyorlar ?  Üyesi olduğum eski forumda (trmareaclub) biz kendi aramızda bu tür konularda yardımcı olurduk, tavsiye sunardık..
*206 için (bugün bakacağım) nelere dikkat etmeliyim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Güncel ...
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.