![]() |
|
206 almayı düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 10:50 |
Merhabalar,
Aranıza umarım (peugeot sahibi olmayı düşünüyorum) yeni katılacağım. Otomatik vites 206 almayı düşünüyorum. Piyasada epey var, iyi ve kötü durumda olan... Gözüme bir tane kestirdim :) 2006 model 69 bim km.de 206 1,4 feline.. araç full sadece çelik jant yok, oda sorun değil ve ayrıca hiç hasarı yok.. Şimdi daha önce otomatik Renault 9 kullandım, gayet yeterliydi o zamanlar ( 90 lı yıllar).. 1,4 motora göre yakıt sarfiyatı, gidişi, kick down olayı iyiydi. * 206 da bunu ve fazlasını yakalar mıyım (sonuçta 1,4 motor)? *Bu araçların kronik (otomatik özellikle) sorunu nelerdir ? *İstanbul da Anadolu yakasındayım, genelde forumdaki arkadaşlar araçlarını nerelerde bakım yaptırıyorlar ? Üyesi olduğum eski forumda (trmareaclub) biz kendi aramızda bu tür konularda yardımcı olurduk, tavsiye sunardık.. *206 için (bugün bakacağım) nelere dikkat etmeliyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim... |
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Aramıza öncelikle hoşgeldiniz.. Konu veya yanıt vermeden önce kendinizi tanıtınız.. bu linke bir gözatın.. Ayrıca forum düzenini sağlamamız adına uygun bölümü arayıp bu bölüm altında açarsanız çok yardımcı olmuş olacaksınız.. Keyifli forumlar..
Düzenleyen cigdemilker - 07 Nisan 2012 Saat 16:18 |
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel ...
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |