![]() |
|
206+ silecek çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 11:47 |
arkadaşlar karsta yaşıyorum kışın dondu diye bıraktım memlekete gidince açıldı ve çalıştı.Şimdi bahar geldi tık yok çalışmıyor.Silecek motounun sesi de gelmiyor ne oldu aceba buna bilen varsa lütfen.Serviste yok burda
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle sigortasini bir kontrol etmelisin. Aracinin kitapcigindan yerini bulup saglamligin kontrol et bakalim sorun oradamiymis.
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
kitapcıkta varsa haladerim ben onu :)
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
hocam arka sileceğin ki direksiyon altındaki bsı kutusundaki sağ altta 3-4 tane küçük sigorta var onlardan koyu mavi olan tam yerini şuan hatırlamıyorum
|
|
![]() |
|
hocam çözüldü sigortadanmış hallettik
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tebrikler ![]() |
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Merhaba Arkadaşlar aynı sorunu yaşamaktayım silecekler çalışıyor ama ne su geliyor nede su motoru çalışıyor ,3 gündür sorun devam ediyor sıcak su takviyesi yaptım 60km yol yaptım çözülmedi hangi sigortada olabilir sorun şeması varmı elinizde acaba ?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |