![]() |
|
206 Roland garros yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
conem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 Saat 19:28 |
|
Arkadaşlar nasip olursa 1 ay içerisinde 1.6 16v 110 bg roland garros almayı düşünüyorum bu arabayı kullanan arkadaşlar bu arabanın + ve - lerini yazabilirmisiniz 1 kaç yerden sordum araç fazla zormaya gelmez erken dağılır ikinci eli ağırdır elinde kalır gibi şeyler söylediler aklım karıştı ve mumkunse alırken nelere dikkat etmemiz gerekir Şimdiden teşekkürler ve saygılar..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hoşgeldiniz.. Öncelikle kendinizi tanıtmalısınız.. topic e bakınız;
|
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Bu sorduğunuz arkadaşlar hiç bu araca binmişlermi acaba? Ön yargılı olmak bizim insanımızın genlerinde mevcut maalesef :( 1.6 16v makinayı ben 2 yıldır kullanıyorum,zorlamadığım şekli kalmadı ve bu makinayla daha yeni Belçika ya gidip geldim. Daha yolda bırakmasını bir kenara bırakın tık demedi. Hele ki Roland Garros 206 nın full+full ü. Eğer sizden önceki sahibi hor kullanmadıysa,bakımlarını zamanında yaptırdıysa,büyük kazası belası yoksa,KM si çok uçuk değilse almanın hiç bir sakıncası yok.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Beni 206 ya aşık eden araçlardan bir tanesi.
Normal şehir içi kullanımda 1.4 motor 206lara çok rahat yetiyor. 1.6 biraz spora kaçıyor ve buna bağlı yakıt sarfiyatı biraz fazla. Özel bir seri, sınırlı sayıda. Diğer 206larla ortak olan parçalarını bulmak değilde spesifik parçalarını bulmak zor olabilir. İçi çift renk deri döşeme. Kullanıma bağlı deformeler olabiliyor bunları düzeltmek pahalı oluyor. Panaromik tavan takıntınız yoksa çok zevkli bir araç(bazı kişiler gök yüzü açıkta olunca binmiyor garip bir olay) Araç satışında Türkiye de geçerli bir olay var. Aracın nasıl olduğu önemli değil. Bilip bilmeyen bir çok kişinin yorumu ile satış yapılıyor. Bu yüzden sıfır arabayı bile satarken zorluk çekebiliyoırsunuz. Ama muhakkak sizin bunu alacağınız gibi ileride siz satmak istediğinizde alıcısı çıkacaktır. Benim 206 cc Roland Garros hayalim var mesela . Araba alacak olsam bekler alırım. |
||
![]() |
||
conem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için eğer şayet temizini bulursam almayı düşünüyorum artık gerisi nasip
|
||
![]() |
||
aykut p. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
mrb.lar ark.lar ,bende roland garros almayı düşünüyorum,bununla ilgili bir iki ayrıntı sorum olucak yanıtlarsanız çok memnun olurum,bu araçların ağır bakımları (triger vs.) kaç km.de yapılıyor,yakışı nasıldır,son olarak da bildiğiniz kronik bi sıkıntısı varmıdır?
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tabloda görüldüğü gibi tu5jp motorlar yani 1,6 16v 110hpler, teknolojisi daha yeni olduğu için 1,4den daha az yakıyor. ![]() ayrıca cam tavan 206larda perde var, her daim tavan açık olmak zorunda değil yani. |
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
|
0,3 litrelik eksiğin ya da fazlalığın pek problem olcaanı sanmıyorum. ha eksik ha fazla, kayda değer bi frk değil yani :) Türkiye ye bu 3 seçenek de geldi mi?
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+ sı bool - si yook
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |