![]() |
|
Acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2012 Saat 18:09 |
çok geçmiş olsun hocam benim içim gitti burda görünce< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger birsey cikmayacagini hissediyorsaniz, yerinizde olsam hemen parasini verip gidip yaptirirdim ve olayi unuturdum. Fiyat aldiniz mi hic? Ne kadara yapiliyor? |
|
![]() |
|
wizard12 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
adamla konuştum adam bizim orda böle bişeyin olması mümkün deil diyor araba kapalı garajdan kapalı garaja gitti geldi sadece lastikçiye gitti geldi ben anlamadım orda olmadı burda olmadı bu resmen demir işi ne saçma bişey yaa
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu nasıl lastikçiymiş bir lastik kaplamacısı olarak şasırdım allatan orada insan yokmuş allah muhafaza verilmiş sadakanız varmış kardeş bunada şükür etmak lazım geçmiş olsun
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Icim ciz etti gorunce. Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
wizard12 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Böle bi hatayı kabul etmiyorum zaten aradım kamera kayıtlarını istedim yarın sabah bakılacak. ama sonuç olarak bu oldu vede ben daha fazla zarar görmeden bunu nasıl yaptırabilirim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lastikçinize bırakın.. böyle bir hatayı kabul etmemelisiniz..
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba bugün yazlık lastikleri takılsın die lastikçiye yolladım oda jantlardan birini düzeltiyim derken artık demirmi fırladı ne yaptı bizim arabyı götüren akıllılar görmeden eve getirmişler garaja inipde bakıyım dediydim kapının üstü göçmüş sorunsuzca nasıl yaptırabilirim vede ne yöntemle yaparlarki ??? http://imageshack.us/photo/my-images/51/img0122ec.jpg/
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |