![]() |
|
306 ilk marş problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blackeagle_1985 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackeagle_1985
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2012 Saat 12:47 |
sn. koliva teşekkür ederim ilgi ve alakanız için... inşallah sorun düzelmiştir :) şimdi bir kaç anahtarcıya sordum immobiliser kömürü için 40 - 50 TL fiyat istiyorlar , kumandalı anahtar yapımı içinde 150 - 175 arası fiyat veriyorlar servisi aradım 200 + kdv diyorlar sizce fiyatlar normal mi ? 175 anahtarcıya verip yan sanayi kumanda kodlatacağıma orjinalini servisten temin etsem daha iyi olacak sanırım :)))
|
|
blackeagle_1985
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Immoblizer hatasinda mars basmaz diyen servisin kapisindan bir daha gecmeyin derim ![]() Ben bir onceki mesajimda o yuzden yedek anahtar ile deneyin demistim. Calistigina gore sorun sizin de belirttiginiz gibi 100% immoblizerde. Düzenleyen koliva - 09 Nisan 2012 Saat 12:38 |
|
![]() |
|
blackeagle_1985 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackeagle_1985
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece ben değil hiç kimse böyle bir sorun görmemiş... aracımı yedek anahtarla kullandığım zaman sorun yok... bu arada kumandaanın içini açtığımda immobiliser kömürünün sallandığını gördüm. kömürü çıkarıp ters taktım ve yuvasına sıkıştı denedim onunlada çalışıyor şimdilik... zannediyorum ki kontağa taktığımda içindeki immobiliser kömürü sallandığında bi an için algılayamıyordu. 12 saatte yapma sorunuda yine zannediyorum aracın ecusu anahtarı kolay tanısın diye 12 saat süreyle hafızada tutuyor 12 saat geçince anahtardaki kömür çevirdiğimde oynayınca aracın benzin pompası enjektörlere benzin göndermiyor ve araba çalışmıyor... Servisin söylediği immobiliser hatası olsa hiç marş basmaz diyor , bazılarıda immpbiliserin görevi benzin pompasını kesmek diyor. neyse ki sorun şu an için heralde düzeldi yine aynı sorun olursa kumandalı anahtarında immobiliser kömürünü yeniden kopyalatıp oyle deneyeceğim...
|
|
blackeagle_1985
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger anahtardaki immoblizerde sorun var ise su yontemi deneyin. 12 saat sonra araciniz calismadiginda kullandiginiz anahtarla degilde yedek anahtariniz ile aracinizi calistirmayi deneyin. Eger calisirsa sorun anahtarda, calismazsa baska bir yerde. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackeagle_1985
2001 model 306 platinum... Landi Renzo marka son sistem sıralı sessiz enjektörlü kit taktırdım. herkes immobiliser okumadığından yapar diyor bende çıldırmak üzereyim bu immobiliser 11 saate kadar okuyorda 12 saat geçince mi bu sıkıntıyı veriyor anlamadım. vaktim olmadığı içinde götüremiyorum...
|
|
blackeagle_1985
|
|
![]() |
|
Sn. blackeagle_1985,
Oncelikle her yeni uye olan arkadasimizin yaptigi gibi, http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Araciniz nedir biraz daha detay verebilir misiniz? |
|
![]() |
|
tenten_52 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tenten_52
pöfffff ilgin arızalar konusunda ihtisas yaptırıyo insana
![]() birde ustune sanayiye gittigimizde sen neren buldun bu arabayı kardeşş parçasını bulamazsın yaptıramazsın felan diyolar mal mal arabaya bakıyolarya kör bıçakla kesesim geliyorr. butun sanayicilere inat satmayacam
|
|
PEUGEOT 306 XT 1.8
ŞEYTAN KIRMIZI BENZİN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blackeagle_1985
aracımın çalışmasında , marşında hiç bir problem yok ancak aracı 12 saat süre ile bırakıp tekrar çalıştırmak istediğimde enjektörleri doldurma sesi dahi çıkmıyor haliyle enjektörler dolmadığı için aracta benzin yokmuşcasına araç çalışmıyor. ilk marşda çalışmayınca tekrar deniyorum sorunsuz çalışıyor. sebebini bir türlü anlayamadım 11 saate kadar bekledim çalışıyor özellikle 12 saat geçince yapıyor. başına böyle bi olay gelen varmı ? |
|
blackeagle_1985
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |