![]() |
|
Peugeot 206'mı satıyorum (2000 model 1,6XT)SATILDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2012 Saat 15:08 |
Alındığı gibi
kullanıma hazırdır. Çok temizdir. Hiçbir masrafı yoktur, bakımları yapılmıştır.
Geçmişi, kitapçığı, yedek anahtarı mevcuttur. Hiç LPG takılmamıştır. Motor
ısıtılmadan yola gidilmemiştir. 7 yıldan fazladır bendedir (Şubat 2005-nisan
2009 arası kardeşimin üzerine kayıtlıdır) ikinci sahibiyim. Sokak arasında
değil otobanda hız yapmak içindir (sert süspansiyon). Km’si orijinaldir düşürme yaptırmadım,
fabrikanın taktığı katalizör hala üzerinde ve temizdir. 4-5 ayda bir boya
korumasını kendim yaparım. Modifiye veya ilave yapılmamıştır. Hiçbir sorunu yok ve
bütün özellikleri çalışmaktadır: ABS İmmobilizer Uzaktan kumandalı
merkezi kilit Deri direksiyon Çift Hava Yastığı Klima Yağmur sensörü
(yağmurun hızına göre silecekler otomatiktir) Elektrikli ön camlar Sürücü tarafı
ısıtmalı elektrikli yan aynalar Sis farları Tarih-Saat-Dış hava
sıcaklığı, RDS vs. bilgi ekranı Direksiyondan
kumandalı radyo/teyp Yükseklik ayarlı
direksiyon simidi Yükseklik ayarlı
sürücü koltuğu Yarı deri yarı kadife
koltuklar Not: -Üzerindeki farlar
yeni modeldir. (eskileri kutuya kaldırdım) -Muayenesi
25/09/2012’ye kadardır. Muayene takıntısı olursa ciddi alıcı için süresi
gelmeden muayenesini yaptırabilirim. Sıkıntı olmaz. -RESİMLERİ aşağıdaki linkten indirilebilir. Düzenleyen semsword - 03 Mayıs 2012 Saat 17:08 |
|
"2000 model Peugeot 206 1,6XT 110bg"
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Satıldı... Karışık duygulardayım. 8 yıllık bir gönül bağımız vardı. Tek tesellim çok düzgün delikanlılara (üç kardeş, hem de hemşehrilerim) nasip olması. Hayırlı uğurlu olsun İnşaallah.....
|
|
"2000 model Peugeot 206 1,6XT 110bg"
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |