![]() |
|
UZAKTAN KUMAN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2012 Saat 09:14 |
Selam arkadaşlar yeni bir sorun daha:)
Geçen gün arabamı yıkattım farkettim ki uzaktan kumanda çalışmıyor neden olabilir acaba? sadece bir kere çalıştı daha sonra tık yok, alıcı falan mı ıslandı acaba? veya başka bir sorun mu oldu bilmiyorum, yanlş hatırlamıyorsam tekrar anahtarı kodlama aktif etme diye birşeyler duymuştum.?
|
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncellll
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Güncelllll hala çalışmıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
1 hafta oldu çalışmıyor :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanirim bu sekilde bekleyerek calismayacakta
![]() |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
kumandayı araca takıp ilk çevirmeden sonra kapama tuşuna basılı tutup kapatıp kontağı sonra geri aç düğmelere bas felan o şekilde tekrar tanıması lazım aracın kumandayı
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
güncel mi hala?:))tanıtmaya çalıştında yine de çalışmıyorsa anahtarın içindeki immobiliser entegrenle arabadaki verici anlaşamıyorlar bir anahtarcıya git;)
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Vallaha işten güçten fırsat bulup daha deneyemedim:)
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
nightfly ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
pili bitmis olabilir mi? bende gecenlerde uzaktran kumada batarya az gibi bir şeyler yazdı ingilizce pili degisitirince kumanda calisti
|
|
2005 xt otomatik tüplü :)
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
yere düştüyse olabilir banada olmuştu çalışmadı çalışmadı bende kapıları,kapının üzerindeki kilitten anahtarı sokarak açtım ve kapadım.bende olmuştu denemekte fayda var
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
:) valla pili bitmiş:)
|
|
![]() |
|
atahmisci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2015 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atahmisci
Benim 2003 model 1.4 307 HDI var BSI beynine su geçtiği için değiştirmek zorunda kaldım.Orjinal olan 2 adet anahtarımıda tanıttım aracımı anahtarla açıp kapatabiliyorum. Ama aracımı uzaktan kumanda ile açıp kapatmak istiyorum. Bunun için yurt dışından hiç açılmamış anahtar siparişi verdim. Bu sipariş verdiğim anahtarın çipini benim anahtara takacağım fakat anahtarı uzaktan kodlama yapmam gerekiyor bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler iyi günler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |