![]() |
|
Peugeot 406 SV V6 3.0 LT Cekis problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erman1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: Avustralya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman1234
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2012 Saat 07:02 |
Merhabalar. Oncelikle aracim 1998 Peugeot 406 SV V6 3.0 litre otomatik. Sabah aracimi calistiriyorum ve surmeye basliyorum ilk siralarda problemim yok gibi araca biraz gaz verince 1. viteste gayet guzel gidiyor fakat kendi 2. vitese atinca belli bir 2000-3000 devir arasi araba sanki boguluyor gibi yapiyor cekis biraz dusuyor. Aracin motoru sicaklastikca hangi viteste olursa olsun motorun performansi dusuyor. Bazen guzel performans veriyor bazen vermiyor. duzensiz bir performans durumu var anlayamadim. araci surerken trafik isiklarinda durunca bazende park ettigimde aracin cami aciksa genlesme sesine benzer citir citir bir ses geliyor. aracimin daha yeni oksijen sensorunu ve potansiyometresini degistirdim, yagi yenilendi. birde sunu eklemek istiyorum. Kendim bu arac ile biraz ugrasiyorum, kendim bujilerini degistirdim vs. manifoltu sokuyorum nedendir bilemiyorum aracin manifoltunu takinca vs. arac belli bir sure cok iyi bir performans gosteriyor fakat devamlilgi olmuyor. belli bir sure sonra tekrar ayni performans problemini yasiyorum.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunaydin:
Yeni uyelerimizin ilk once ugramalari gereken, http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
|
erman1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: Avustralya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman1234
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusuruma bakmayin. siteyi google araciligi ile buldum ve problemime olabildigince cabuk cozum bulabilmek icin direk olarak konuya girdim isteginizi yerine getirdim. Uyardiginiz icin tesekkurler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman1234
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belirtmeyi unuttugum birkac nokta var oda 1. vitesten 2. ye gecip devir 2000 3000 arasinda performans dustukten sonra araba bir daha kolay kolay ilk calistirdigim ve hareket ettigim gibi bir performans sergilemiyor yani motor sicakken sanki duzgun ateslemede yapmiyor gibi bazen motor sesi sanki 5 silindir calisiyor gibi bir ses veriyor. Düzenleyen erman1234 - 03 Nisan 2012 Saat 09:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |