![]() |
|
Ankarada usta tavsiyeniz, ya da sizin ustanız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2012 Saat 13:12 |
|
Arkadaşlar benim de 206 roland garrosum var 2000. Benim istediğim adam gibi bir usta, hem peugeot'dan iyi anlayan hem de kazık yemeyeceğim böyle nasıl diyeyim içinde biraz allah korkusu olan bi adam. Bi önceki ustam, ustam demeye dilim varmadı ama, pek bilmediğim dönemlerime denk geldiği için beni bayağı yolmuş şimdilerde farketmeye başladım neyin ne olduğunu öğrenince.... Kısacası aracımın bakımlarına ya da bi sorun olduğunda gönül rahatlığıyla götürebileceğim bir usta, kendi ustanız olabilir tanıdığınız bildiğiniz olabilir. Bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
![]() |
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O zaman gideceksin OR-SEL motor sport cıtroen peugeot ozel servis.Sanayide sor bilen bilir Orhan ustayı.
İvedik Org. San. Böl. Altınörnek Kooperatifi 564. Sk. No : 84 İvedik/ANKARA Orhan Başkan 0312-394-11-31
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
|
Cebrail tavsiye etti dersin,ayrıca bakım onarım harici motor modifiye işleride yapıyor.
![]() |
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İvedik organizede birde ikizler peugeot var iyidir.
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
ikizler için 1-2 uçuk rakam çıkarıyor diye söylenti duydum
araştırmalarımda gündüzler,vatan ve özsimgeyi daha çok duyar oldum bunlardan birine giden ya da hiç gitmiş olan var mı?< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
||
![]() |
||
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
ben ankarada şaşmazda başkent pejo servisine gidiyorum. fiyatları ve alakaları gayet iyi. sadece pejo ve citroen bakıyolar. memnunum.
|
||
307 sw ov pack 1,6
|
||
![]() |
||
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
|
Şaşmaz da Aktaş var oraya gidiyorum ben arabamı almadan önce onlara götürdüm baktrmaya oldukca alakalı ve samimiler ayrıca 206 otomatik arabamı da onlara götürürüm genelde. oldukça başarlı iş cıkarırlar.. Mustafa var ilhanın aracılığı ile geldim dersen yardımcı olurlar.
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar hala aracımı götürmedim servise bu başlığı açtığımdan beri, ama sıklaşan problemlerden dolayı artık 2-3 bin km beklememeyi düşünüyorum sokcam bakıma 1-2 haftaya, ilk tercihim VATAN peugeot olacak gibi duruyor ne diyorsunuz? ya da başkent peugeot, bunlardan hangisi daha uygun fiyatlar çıkarır, daha iyi iş yapar, bakım dışında arızalarım da var onlar da yapılacak kısaca en son nere olsun dersiniz yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar bilmediğim yerlere gidip büyük paralar bayılmayayım daha yeni lastik aldım 800 liram taksitte
![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
|
Başkent Peugeot'da hız sabitleyici taktırdım. Meknik bişey yaptırmadım ama gördüğüm kadarıyla ilgili samimi genç arkadaşlar var. Bende nazınızın geçeceği bir yer izlenimi uyandırdı. Basit elektrik işleri ya da bilgisayar bağlamak falan gerekirse büyük olasılık buraya yeniden giderim.
Vatan Peugeot'dan silecek takımı aldım, bişey yaptırmadım. Sadece kısa bir bakım sohbeti yaptık. Nasıl, ne kadara yaparız falan demiştim. Bende ucuzluk ya da bilgi açısından pek olumlu bir izlenim oluşmadı. Moda deyimle fazla elektrik alamadım :) Başkent'e göre daha büyük, kurumsal biryer. Onun etkisi olabilir. Belki ustalıkları çok başarılıdır. Vatan ve Özsimge'nin adı çok geçiyor internette. Yineliyorum iki yere de büyük işler yaptırmışlığım yok. Basit bir uğrama şeklinde oldu. Kişisel izlenimi paylaştım size fikir versin diye. Çünkü aynen ben de böyle araştırmıştım devam da ediyorum. |
||
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
||
![]() |
||
|
anladım hocam çok teşekkür ediyorum tecrübelerinizi aktardığınız için :) peki sizin büyük işlerinizi yaptırdığınız yer neresidir arızalarınızı bakımlarınızı falan? memnunsanız tabi? |
||
|
||
![]() |
||
ahmet_ankara29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
|
bende 307 aldım ankaradyım benimde iyi bir ustaya ihtiyacım var ufuk91 sen bi ustanı bul duruma göre tavsiyenide bekliyorum...
|
||
307 307 307
|
||
![]() |
||
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
|
Nisan ayında yetkili servislerde %20 indirim kampanyası yaptılar bahane oldu, Tekoto Ankara'da bakım yaptırdık. Memnuniyetim iyi sayılır, en azından arabanın yanında duruken "burası yasak sizi bekleme odasına alalım" diyen olmadı, ustaya soracağımı sorabildim. Fiyatlar da indirimle karışık resmi servis standartlarına göre eh işte... İyi sayılır. Sözettiklerim dışında bişeyler yaptırmışlığım yok, çünkü Peugeot'da 5'inci ayım :) Genelde güvenecek bir yer bulamayıp tercihi yetkiliden yana kullandık. Önceki iki arabada öyle oldu. "Orjinal parça takıntısı" ve "Bu adam bunu nasıl bilemez takıntısı" kötü şey. En azından yetkili servislerde hepsi bilmese de biri biliyor mutlaka. Siz biraz anladığınızı hissetirirseniz bilen birini karşınıza getiriyorlar :) Dışarıda da bilgili, güvenilir çok usta vardır da bulmak zor işte. Belki bu sefer buradan buluruz iyi bir usta. Ondan araştırmaya devam ediyorum dedim. |
||
eeccaa
||
![]() |
||
|
ben bulursam sizi de yönlendiririm artık :)
hocam ama yetkili servislerde kampanyaları dışında gittiğin zaman çıkılmıyo içinden, en basit bakımlarda bile dışarda vereceğinin 2 katını verip tüm cebi boşaltıyosun o yüzden cesaret edemiyorum yetkili servise girmeye.. en basitinden geçenlerde tekerlerden ses geliyordu balatalar mı değişecek ne dendi, bir yetkili servise sordum, bir de dışarıya resmen 3de 1i fiyat verdiler, ama ben yine de parçayı orjinal aldım gittim dışarda taktırdım nerdeyse yarısı fiyatına denk geldi. Dediğiniz konuda çok haklısınız ama, en azından bi sorun çözene kadar 10tane parça değiştirmiyorlar çabuk anlıyorlar sorunu ve aracınızın başında da durabiliyorsunuz. Bakalım artık hayırlısı. başkent peugeot'yu internetteki adresine göre bulamadım google earth'den falan baktım ama, kabaca bir tarif edebilirmisiniz yerini? |
||
|
||
![]() |
||
|
tamam hocam gideceğim yer (artık neresi olursa) memnun kalırsam size de bilgi veririm :) |
||
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler takip edeceğim. Umarım içinize sinecek bir yer bulursunuz. Biz de yararlanırız. Benim gittiğim Başkent Peugeot'ya Google Earth'den baktım:
Enlem: 39°56'32.35"K Boylam: 32°42'42.23"E Tarif edersem İstanbul yolundan Şaşmaz sanayiye (1. cd.) girer girmez sağda 58.sk var. Hemen bundan sonraki dar çıkmaz içine girince solda görürsünüz. 58. ve 59. sokağın tam ortasındaki çıkmaz sokakta. Ana bulvardan pek göremiyorsunuz. Yetkili servis konusunda size tamamen katılıyorum. Fiyatta ikiye üçe katlamalar oluyor gerçekten. Gidiyorum diyorum ama tavsiye etmiyorum zaten. Orjinal parçayı alma ve güvenle taktırma şansı olduğu sürece gerek yok. Bizde titizlik ve çaresizlik sonucu oldu, yoksa zengin değiliz, keşke olsak :) |
||
eeccaa
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Ufuk91 hocam, son durum nedir? Var mı bir gelişme nereyi tercih ettiniz bilgilendirebilir misiniz? Arkadaşlar benim de aracımı götürebileceğim bir yere ihtiyacım var, Ankarada olan arkadaşlardan tavsiye edebilecek birileri varsa memnun olurum. Teşk.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
illa servis olsun diyorsanız bilmem ama servisten çıkmış kendine küçük bi atölye açmış abilerim var isteyen olursa 88 oto sanayisi ivedik te salih usta var ben arabamı ondan başkasına yaptırmam
dürüst ve efendi biridir ben kefilim salih usta 0543 749 34 74 bu arada ankara buluşması yapalım diyoruz katılım gösterin lütfen
Düzenleyen ibrahim.kut - 01 Haziran 2012 Saat 15:59 |
||
![]() |
||
|
hocam valla ben vatan peugeot'a gitmeye karar vermiştim en son, babam aracı aldığı bir gün işim yok diye gitmiş rastgele, ikizler peugeot'a mı ne bakmış fiyatları beğenmemiş çıkmış, onun karşısında mı ne diyordu başka bir peugeot ustasına vermiş genel bakım yaptırmış, sinyal kolunda problem vardı onu hallettirmiş bir de benim torsiyonlardan gelen sesi göstermiş, komple torsiyonların değişmesi lazım kolları bilyaları vs hepsi işçilik dahil 600 demiş ona da. Yer ismi istersen söyleyeyim ama ufak tefek bi işler daha yaptırmış babam fazla işçilik almışlar gibi geldi bana. Misal arka tarafı indirip torsiyondan mı ses diye baktıkları için mekanik işçilik 80tl yazmış çıkmışlar yaptıkları sök tak
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |