![]() |
|
307 - bakım - cruise control tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darkdefender ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2012 Saat 13:46 |
Merhaba arkadaşlar. Ben ankarada oturuyorum. aracım 2005 model 1.6 hdi xt 110 hp, forumu baya bir araştırdım. gerçekten çok güzel şeyler var. yazanların eline sağlık. o yüzden teşekkür ederim bilgilerini paylaşan arkadaşlara. Benim aracımın geçen sene nisan başında serviste 55 bin bakımı yapıldı. şimdi ise 61 binde. bakım defterinde 1 yıl ya da 10 bin km sonra diye yazılmış. şimdi aradan bir yıl geçti ama 6 bin km yol yaptım. yağını suyunu geçen kontrol ettirdim iyi dediler. ben yine de bakıma girmeyi düşünüyorum. Bir de aracıma cruise control taktırmak istiyorum. Daha önce tüm bakımları yetkili serviste yapıldığı için yine servise götürmeyi düşünüyorum. ama açıkçası biraz da kararsızım. çünkü forumda okuduğum kadarıyla servislerden memnuniyet yok derecede. Şimdi ben ne yapayım. servis dışında güvenim de yok açıkçası. acaba ankarada bana tavsiye edebileceğiniz yetkili servis var mı? özellikle de cruise control için?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cruise control icin isini bilen herhangi bir servise gidebilirsiniz cunku yaptiklari standart bir prosedur var. Tum tecrubelerimle sunu soyleyebilirim ki cruise control icin servise gitmeden once fren pedalinin uzerinde bulunan sensoru kontrol etmelisiniz. Saniyorum sizinkinde 4 kablolu fren sensoru olmasi gerek. Eger bu 4 kablolu fren sensorunun 4 kablosu da yerinde ise cruise controlunuz kolay bir sekilde olur. Ancak eger bu 4 kablodan sadece 2 tanesi varsa o zaman servisler muhtemelen size olmaz diyeceklerdir. Ya da taksalar bile calismayacaklardir ve bosa para harcamis olacaksiniz.
|
|
![]() |
|
darkdefender ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim koliva. mesajından sonra gidip baktım. maalesef iki tane kablo varmış. o zaman benim arabaya cruise control uygulanmıyor maalesef. boşuna taktırmakla uğraşmayım ben de.
|
|
peugeot 307 1.6 hdi xt 110 hp siyah
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Olmaz diye birsey yok. Su bir gercek ki o iki kabloyu bir sekilde ilgili yerlere kadar cekmeniz gerekiyor ki biraz mesakkatli bir is. Forumda bunu yapan bir arkadasimiz var. Ancak tabi kolayda degil ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
o zaman hemen araştırayım bu arkadaş kimmiş diye. çünkü bana lazım bu cruise control.
|
|
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
zannedersem benden bahseddi koliva kardeşim
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
Aynen ![]() |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
nasılsın kardeşim
|
|
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim, iyiyim. Sen de iyisindir insallah. Artik cruise control denilince seni gosteriyorum referans olarak ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
tşk ederim bende iyiyim seninle beraber çok uzun zaman ugraştık cruz control işiyle inan sonucun olumlu bitmesine çok sevindim formdan bu konu ile ugrasan arkadaşlara elimden geleni yapmaya hazırım
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Valla gökte ararken kendi açtığım başlıkta bulmak güzeldi. ben de forumda yazılanları araştırıyordum. hız sabitleme sistemi ve 307 konusuna bakıyordum. kim acaba diye bulamamıştım. tam okuyup şayet cevaplarımı bulabilirsem boş yere rahatsız etmeyeyim seni.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
formu iyi takip ediyorum senin yazdıklarınıda okudum öncelikle bilmen gereken kolay bi iş degil yapacagın işlemler onarılması pahalı sonuçlar verebilir bunu bilerek bu işi yapmaya karar vermek gerekiyor
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Forumu okuyunca açıkçası iyi bir usta bulmanın şart olduğuna kanaat getirdim. Acaba Ankara'da tavsiye edilebilecek yetkili servis var mıdır?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Ankara ümitköydeki Tekoto peugeot servisi sanırım içlerinden en iyisi gibi duruyor.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
ankaradan bu işi yaptıran arkadaşlar vardı formda fakat yaptırdıkları yerler kablo çekmeye yanasmaya bilirler
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darkdefender
Arkadaşlar bu arada ben aracımın bakımını Ankarada bulunan Peugeot yetkili servislerinden Fatih Peugeot'ta yaptırdım. aracım 62 binde ve dizel. şahsen ben memnun kaldım. özellikle orada bulunan ümit bey baya ilgiliydi. tavsiye ederim.
Düzenleyen darkdefender - 07 Mayıs 2012 Saat 13:54 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |