![]() |
|
YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HaSHuS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2012 Saat 22:21 |
iyi geceler benim peugeot 307 hdi 90 hp 2006 aracım var ve son 1 haftadır öle ara ara seyir halindeyken "COOLANT LEVEL TOO LOW" yazıyor ikaz lambası yanıyor 15 20 sn sonra tekrar sönüyor. Motor suyuna baktım eksiklik yok ne olabilir acaba yardımınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu açmadan önce vermiş olduğum topic i okursanız seviniriz..
|
|
![]() |
|
HaSHuS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
tamamdır açtım o konuyuda..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Teşekkür ederim.. Deneyimli bilgili arkadaşlar kısa zamanda yardımcı olacaklardır..
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizel araçta oksijen sensörü oldugunu duymamıştım ama
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bu hava debimetresi olmasın kardeş
|
|
|
|
![]() |
|
valla aynen ekrandaki yazıyı yazdım bende anlayamadım tam klima gazı olabilir mi dicem ama sanmıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
pardon kardeş ben konuları karıştırdım o yazıda çok eksik oldugu yazıyor gları ve suyu kontrol et bence ama emin degilim
|
|
|
|
![]() |
|
su seviyesi iyi baktım ama glar?? anlamadım kardeş
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Motor sogutma suyunun azaldigini soyleyen bir uyari. Eger sogutma suyu seviyesi normal ise o zaman ilk olarak o seviyeyi olcen sensore bakmaniz gerekiyor. Sensor, suyu doldurdugunuz kaba ilistirimis vaziyettedir. Kabin altindaki hortumu cikarin ve suyunu bosaltin. Sonra sensoru gorebilirsiniz. Ilk olarak bir temizleyin bakalim olacak mi.
|
|
![]() |
|
onuda deneyeyim başka daha ciddi bir sorun olamaz o zaman
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Radyatör yedek su deposundaki sensöre bak onda sıkıntı vardır.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
sogutma sıvısı seviyesi çok düük diyor
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
sogutma sıvısı seviyesi çok düşük diyor sanarım sensör görmüyor oda yol bilgisayarından sana uyarı veriyor
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
sahinsenturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahinsenturk
Merhaba
bende de aynı sorun var ama çözebilen arkadaş var mı bu konuyu? genelde sabahları bu uyarı çıkıyor ve 1-2 dk sonra daha uyarı vermiyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
antifriz seviyesini kontrol edin. eğer aracınızı yukuş yukarı ve aşağı park ediyorsanız serviye müşürüne su gelmediği için azalmış uyarısıda verebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |