![]() |
|
Ön göğüs parlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2012 Saat 00:42 |
Selam arkadaşlar;
güneşli ve güneşi önden gören sürüşlerde benim arabanın göğüs kısmı ön cama aşırı bir şekilde yansıma yapıyor. göğüsü badem yağı veya onun gibi şeylerle temizlemiyorum hatta göğüs parlamasın diye tozunu bile almamaya çalışıyorum.Genede yansımadan kurtulamadım bir türlü.Görüş alanımı çok kısıtlıyor ve buda sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor. Göğüse havlu v.b şeyler koyuyorum o da çirkin bir görüntü oluşturuyor. Sizce bu yansımanın önüne geçebilmemin bir yolu varmıdır? cevap veren tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.. |
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sorun malesef bende de var ve beni deli ediyor. Görüş acısını inanılmaz derecede düşürüyo hele birde güneş karşıdan göze vuruyorsa ışte o an felaket kaçınılmaz. Iki şeyden nefret ediyorum. Birincisi güneşte göğsün cama yansıması ikinciside yollar göl olmuşken yanından kendini bilmez bir aracın son sürat geçerek senin camına yerdeki bütün suyu sıçratması ve görüşü tamamen yok etmesi.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koltuğunuzu alçaltıp biraz geri yatırarak sürüş açınızı değiştirip parlamanın önüne geçebilirsiniz.nitekim beni şimdiye kadar rahatsız eden bir parlama olmadı.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
koltuk ve sürüş açımıda daha önce değiştirmiştim ama olmadı nedense parlamanın önüne geçemedim.
Forumun birinde arap sabunu ile silin sorun kalmaz denmiş ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Zaten sol direk yan görüş açısını kısıtlıyor birde bu parlamalar olunca araç sürmek bazen işkence oluyor inanın. Aklıma lastik parlatıcılar geliyor daha olmazsa onuda deneyeceğim. |
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
kaplama öneririm ancak 250 300 civarı miktar tutar.mat kaplama ile işi kökten çözebilirisn
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
kaplamayı da düşünmedim değil ama zemin düz olmayınca malum göğüs pıtırlı bir yapıya sahip
kaplamada bir sorun çıkarmı acaba? kaplamanın yüzeye tam yapışmaması falan gibi
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
kaplamayı adam gibi yapan bi ustaysa sorun olmaz.megan konsolunu güderi kaplayan görmüştüm.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
yok sorun çıkmaz isterse merdiven gibi olsun.sıcak fön sanayii fönüyle yapıldığı için kabarcık yada açılma olmaz..sen fiyat araştır sağlıklıdır da yaptığım için biliyorum..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
son çare olarak polarize bir güneş gözlüğüylede geçici sorun çözümü olabilir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |