![]() |
|
206 GTI motor beyni acil yardım !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 18:56 |
Arkadaşlar benim aracın rolanti sorunu motor beyninden çıktı ayrıca fan açmamasına da beyin tetiklmiyor o yüzden dedi usta ..Motor beyni magnetti marelli marka ve 3 parça soket girişi var...Soketlerden birinde tamir var ve şu anda en ufak sarsıntıda ve sokete dokunulduğunda aracın rolantisi hemen değişiyor veya stop ediyor..Beyni istanbula gönderdim elektrik tesisatıyla birlikte ama daha uyan çıkma beyin ve tesisat bulamadı arkadaş 3-4 yere baktı..Bir yerde 206 gti dan söktükleri beyin ve tesisat var ama onda tek parça büyük soketliymiş ordaki adam sizin aracınız 2002 veya sonrası olmalı 2002 öncesi gtı larda tek parça soketli dedi ama benim araç 2001 model..Acaba öyle mi 2002 öncesi ve sonrası diye 206 GTI motor beyni değişik mi? Lütfen 206 GTI sahiplerinden yardım istiyorum motor beyinleri tek parça soket mi? 3 parça soket mi? kaç model aracınız onu da belirtin..
Ben netten baktım benim beyinle aynı şekilde görünen 206 cc ve 206 2.0 16v beyni ve 307 2.0 motor beyni benim beyinle aynı görünüyor satılık var..Acaba bu 307 lerin 2.0 motor benzinlilerin beynide aynı mıdır benim GTI ile yani çıkma 307 2.0 motor beyni de alsak uyar mı? 1 haftadır araç yatıyor beyin yok lütfen bi yardım edin...Birde beyin yine bulunuyor birkaç yer her çeşit mevcut diyor illa uyan vardır diye ama elektrik tesisatına yok diyolar hep beynin elektrik tesisatını da değiştiricez ama onu daha hiç bulamadık... |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum öncelikle geçmiş olsun. Benim aracın beyni orjinalde 3 soketli ve seninki de öyle olması lazım. ama 2002-2003 sonralarını nedir bilemem. site sponsorlarımızdan oto efeyi bi ara sor, ben bi ara aradığımda 206 gti için çıkma beyin var demişlerdi. yalnız şöyle bi sıkıntı var, benim aracın beyni arızalandığında beyin tamiri yapan arkadaş yanında 2-3 adet 206 gti beyni getirmiş. tamam araca uyuyo, çalışıyo falan ama versiyonları tutmadı (yada bana öyle dedi) yani beyin aracın klimasını görmüyor, 100 derecede fanı açmadı vb. orjinal beyini tamir ettirdim herşey normale döndü gibi şimdilik bakalım. Ama şuda bi gerçek aynı rolanti sorunu falan bende de vardı bu beyin tamirinden sonra herşey normale döndü şükür. (maşallah)
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracında beyni 3 soketli 99 model.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hala bi beynin elektrik tesisatını bulamadık 3 hafta oldu deli olcam istanbul-ankara-bursa-izmir-antalya hep arıyoruz herkez beyin var diyo ama beynin elektrik tesisatı da lazım ona yok diyolar
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |