|
106 GTI Filtre Uygulaması. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 Saat 01:09 |
106 GTI;
Evet arkadaşlar araça filtre takim diyorum.Bazı sorularım olucak bunların cevapları kendimde olsa dahi istişare yapıp eksiklerini tamamlamakta yarar var sanıyorum.
Önce hedef maksimum ses olucak.
Sorular;
1- En iyi ses için hangi filtre, hangi modeli,hangi boyu?
2- Flanşlı Flanşsız?.Yani direk Plastik hortumamı takmalı,yoksa araya boru parçası (flanş) koymalımı?
3- Performan kaybı sizce % kaç olur? Malum sıcak hava çekecektir.?
Şimdiden Teşekkür ederiz.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bırıncısı bu tıp bır uygulama kı kendı aracımdada kullanıyorum sıcak hava olayı kesınlıkle olmaz ıkıncısı aracın orjınal fılıtre kıtınden bıle ıyıdır arac daha az yakar nedenıde cok rahat hava almasıdır motorun gtı lere en uygun tıp kazanlı olanıdır.... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ses lazım Serhat baba.
Ses durumu nasıldır bu kazan olayının açık filtreye göre?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ses olayından zıyade performansa yonelık bır sısıtem bu...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şu an ses yani işitsel olarak bir hareket yapmak istiyorum...
Ama buda bir alternatif dursun.
Evet Açık Filtre'de marka model tavsiyesi alalım bi zahmet
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
KN 65'Lik aldım direk boğaza bağladım.Flanş filan koymadım.Sesi fena...
Yanlız sıcak hava alıyor bayılıyor motor rölantide özellikle.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun ama direk bogaza baglarsan olmaz çekiş düşer yakıt artar ses istedigin gibi olur. cok uzunda olmasa bi boruyla baglarsan daha saglıklı olur.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beraber yaparız onu sen filtre takarken.
|
|
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yaptığın uygulamanın bir resimini alalım....Akıncı...Ona göre yorumda bulunayım...
|
|
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serhat.. abi bu senin bu aracındaki (resimde görüldüğü gibi) filtre nasıl yaparız kaça mal olur.. ben de aslında böyle bişey istiyorum. yani ses falan olması şart değil performans ve yakıt tasarrufur versin bana yeterli... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yollayalım kardeşim en kısa zamanda bu akşam arabayı çıkartırsam inşallah.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aranızda yeniyim bugün yarın tanışma topici açıcam.. Ancak bende arkadaşın yazdığık onu hakkında bilgi almak istiyorum... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önümüzdek,i hafta Gökhan yapacaktı filtre kiti yanlış hatırlamıyorsam.Ona bakarız bizde beraber yaparız niyetin varsa.
Çünkü ben KN 65'lik aldım boğaza bağladım performan hissedilir derece düştü rölantide araba bayılıyor resmen sıcak havadan.
Bu krank filtresininin faydası nedir bilen varmı? O plastik borunun agzı acık kaldı bulamadık krank filtresi o kucuklerden..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bi aksilik olmazsa pazar takıyoruz kazanlı filtreyi semtte bizden bakarsın zapo20 begenirsen sende yaparsın uygulamayı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |