![]() |
|
307 Arka Stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 Saat 22:59 |
Arkadaşlar bu resimde gösterdiğim yeri nasıl sökebilirim ? altında 2 tane vida yeri var söktüm fakat yerinden çıkartamadım dişleri var sanırsam yanlış müdahale sonuçu kırmak istemiyorum :)
![]() |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alttan 2 vıdayı cıkardıktan sonra arkadan dengelı bır sekılde bastırman gerekıyo
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Biraz zor cikar onu soyleyim. Cogu zamanda cikartirken kirilir. Vidalardan iterek tum uniteyi disariya atmaniz gerekiyor.
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Bence biraz güneşde dursun plastik aksam en azından yumusar sonra sakın plastik aksamı tornavida ıle ayırmaya calısma kırarsın sadece arka vıdalardan baskı yap.Ama bıraz ısın zor zor cıkıyor cunku.Ampül degistirirkende orjinalını tak led ampül takma cabuk patlıyor.Bir daha sokmek zorunda kalma:)
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende led takmayı dusunuyordum oraya 10 tane kırmızı daha güzel durur diye :/ ledlerın cabuk patlaması kotu oldu bilgilendirme için hepinize tesekkur ederım cok sagolun :)
|
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Çıkarırken dikkat et, ben ilk çıkarırken bilemedim kenardan tornavida ile kaldırmaya çalıştım kenardan çok ufak çatlattım, sonra yapıştırdım sorunsuzca :),,, o iki vidadan yavaşça ve dengeli bir şekilde itince cıkıyor ama dikkatli olmak gerek.. kolay gelsin....
|
|
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
:) çok teşekkür ederim bende kırdım orayı serçe parmak tırnağı kadar birşey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |