![]() |
|
Motor Parçası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 Saat 23:01 |
teşekkür ederim hafta içi çalışıyorum vaktim yok hafta sonuda sanayi kapalı oluyor seri bir şekilde halletmem gerekiyor işlerimi yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :)
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ısı kalkanı: katalizör ve egzost ta oluşan aşırı ısının etrafa zarar vermemesi için 3 parçadan oluşan içi jelatin dışı keçe turu bir şey 3 parçanın toplam fıyatı 150 tl cıvarında.
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
cıkmacılara bakabılırsın veya sponsorlara danısabılırsın parça hakkında
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
orda sarılı olan bir parça var hatta yukarıda vidalama yerleri var kırmızı cembere aldığım yerde o vidalı olan parça bende yok :/
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
eksoz manifolt koruyucu degilmi
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar servise gitmek için pek vaktim olmadığından dolayı bende sizlere sorayım dedim. aşağıda verdiğim resimde ki parça ne işe yarıyor ? ismi nedir ? benim araçımda o parça yok direk orada ki parça gözüküyor bir zararı olur mu ?
araçım 2004 model peugeot 307 hdi 1.4 ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |