![]() |
|
PEUGEOT 206 TEYP ERROR 8 HATASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omer_ada ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2012 Konum: KUŞADASI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2012 Saat 13:38 |
aracım peugeot 206 şifre error8 hatası veriyor bununla ilgili peugeot çağrı merkezini arayarak şifreyi öğrendik fakat bir türlü teyb resetleyemedik yardımcı olursanız sevinirm
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiniz.. öncelikle şu linke bir göz atın (kendinizi tanıtmanız gerekiyor)
daha sonrasında arkadaşlarımız kısa zamanda yardımcı olacaktır..
Düzenleyen cigdemilker - 29 Mart 2012 Saat 13:49 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kendisini resetleyene kadar o halde acik birakmaniz gerekiyor. Bir iki saati bulabilir. |
|
![]() |
|
omer_ada ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2012 Konum: KUŞADASI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
evt bahsettiğiniz gibi yaptım kod ekranı cıktı fakat girdiğimiz kod hatalıymış peugeot çağrı merkezini tekrar aradık bize onlar vermişti sanırım bizim teyp başka bir araçtanmı takıldı kod kabul etmiyor hayırlısı artık ne diyelim yeni teyp yolu göründü...tşkler
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hayir canim olur mu oyle kolay pes etmek. Teybi sokebiliyorsaniz uzerindeki etiketin bir fotografini cekin ve bana gonderin. Ben yardimci olacagim. |
|
![]() |
|
Goktas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
merhabapeugeot 206 orjinal teypt code istiyor yardoyardolabilie misiniz
|
|
![]() |
|
Goktas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
teyp code ististi yardımcı olabilir misiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |