![]() |
|
Lpg Taktıracağım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2012 Saat 16:08 |
Öncelikle herkese selamlar,
2003 model 1.4 olan 206'ma lpg taktıracağım. Ama net bir bilgi bulamadım internette. Bütçeme uygun olan Lovato gibi geldi. Diğer araç kullanıcıları da memnun. Pug camiasından Lovato kullananların yorumlarını öğrenirsem sevinirim.
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gardaş zavolide aynı marka bizde ondan var memnunuz
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
teşekkür ederim üstad...
|
|
![]() |
|
fanes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
kardeş,1 sene önce atiker taktırdım,çokta memnun kaldım. Nerdeyse 1 senede amorti etti kendini :)
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavoli alırsan gri renkteki pan enjektörlerden taktır siyahlar kaldırıldı ama olurda satmaya kalkarlarsa bilgin olsun . Zavoli iyidir bende zavoli kullanıyorum . Düzgün sürünce 320 km 32 lt tankla yol gidiyorum 26 lt filan alıyor tabi .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşlar,
|
|
![]() |
|
GSli 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
BRC de güzel.206 için özel kitleri var.belki diğer markalarında vardır.ben 406 ya taktırdım 2 hafta önce şimdilik hiç bir sorun çıkmadı.ama önemli olan usta italyan markalar aynı gibi
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
ZAVOLİİ
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bence lovato...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
rossi27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
2004 307 trip+otomatik BRC taktırdım memmunum ama araba 130 geçmiyor böyle bir sorunu olan warmı arkadaşlar başka |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lovato çok kaliteli bir üründür...fakat önemli olan ürünü takacak olan firmadır
|
|
ch cr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |