![]() |
|
Lpg Taktırdıktan Sonra Aracım Benzinde Titriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökcesel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: Acemi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2012 Saat 11:09 |
Merhaba arkadaşlar geçen hafta aracıma OMVL marka lpg taktırdım. 2005 model 206 1.4 X-Line Modeli. 2 gün öncesine kadar hiç bir sıkıntım yoktu ama ne olduysa pazartesi sabahı arabayı çalıştırıp ile stop etmesi bir oldu arabayı çalıştırıyorum gaza sabit basıyorum o şekilde tüpe geçmesini sağlıyorum. Tüpe geçince araba eskiden benzinde çalışırmış gibi saat gibi hissetmiyorum arabanın çalışmasını bile ama benzinde titreme yapıyor zor çalışıyor acaba sorunu nedir bilginiz varsa paylaşırmısınız.
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı eski arabamda olmustu yeni tüp taktırınca. lpg montajını yapan yere gittim birseyler yaptılar düzelttiler.araba yine titriyordu 3 sn filan ama gaza filan basmama gerek kalmamıstı.montaj yapan yerle bi gorusun sorunu cözeceklerdir
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG ayarıyla ılgılı bır sıkıntı olabılır LPG taktırdıgın yere gotur yapsınlar.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
Gökcesel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: Acemi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Dün gittim montajı yapan yere LPG sisteminde ufak kusur yok bir tamirciye gidin baktırın dediler bana. Tamirciye gittim aracı bırakıp bakmak lazım dedi. Enjektörlerden şüphelendi ama araç daha 50binde anlam veremedim.
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
aşırı titreme varsa benzine alın gaza bastığuınızada araç zorlanıyorsa beyin enjektörlere sinyal göndermiyor eksik enjektör çalılıyor olabilir aynısı bende oldu bey,n değişti 750 lira
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Aşırı bir titreme yok ama hissedebiliyorum gene de. benzinde, gaza göre biraz daha zorlanıyor gaz yemekte evet.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |