![]() |
|
206 hdi duman kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 20:53 |
Yaklaşık 3-4 aydır kabin içinde egzost kokusu almaya başladım özellikle yokuş çıkarken veya aracı süratlı kullandıkdan sonra egzost dumanı gibi bir koku almaya başladım önceden katalizörun içi boşaltılmış oldugundandır dıye fazla üstüne düşmedim ama bu sıralar koku arttı egsozt baglantılarına baktırdım kaçak yok dedi usta nerden geldigini anlayamadım... sadece motorda mazot sisteminde hava alınan elcikte hafif bir ıslaklık var onun dışında bır şey gözle gorulur yok aracın gidişinde çalışmasında da bır sıkıntı yok.. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı?
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |