![]() |
|
206 gti arka torsiyon :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 12:00 |
|
slm arkadaslar arka torsiyonu komple bakımdan gecirdim bilyaları vs. hepsi deyisti.Eskiden demir demire vururmus gibi bi ses vardi simdi.1 ay gecti ve o ses yine geldi bu sefer daha sert halbuki herseyi yeni desiti sizce nerden olabilir bu ses sol arkadan daha fazla gelio :( ...
|
||
![]() |
||
tafo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
slm arkadasım benımde 2o6 gtı arabamda aynı torsıyonda sorun war . benımde sol arkadan ses gelıyo tekerı kaldırıma wurmustum ama yapan adam olesıne yapmıs . tekrardan baska tamırcıye gosterdım tornoya gıdıp yapılcak dedı eger darbe aldıysan onceden bılyeler falan degıssede o ses gıtmıyo malıyetını sordum 3oo 4oo fıyat cektı . en kısa surede yaptırcam
|
||
![]() |
||
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
acaba sol ayaktan mı gelio o ses sen tam bilio musun hangi parcanın tornaya girmesi lazım ? ona gore bende anlatırım elemanlara cok sinir bi durum :(
|
||
![]() |
||
tafo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
|
bana denılen su arka torsıyon komple sokulcek tornacıye goturulup orda duzeltılcek . Ama tamırcıy le bındık dolasmaya cıktık dedıgı laf arka soldan gelıo ses dedı bana cunku onceden o trafı kaldırıma wurmustum . yamukluk warmıs oda bosluk yapıp ufacık bı setten gectıgm halde dedıgın gıbı demır demıre wuruyoo gıbı ses cıkartıyoo . ayaktada sorun olabılır .
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
aynı ses bende de var arka solda, heryerine baktım hiçbir şey bulamadım henüz tamirciye götürmedim umarım büyük bi masraf çıkmaz, benim aracın da arka torsiyonlar değişeli 4-5 ay olmadı nedir bu anlamadım klonk klonk diye bi ses geliyo özellikle yavaş hızlarda |
||
![]() |
||
|
ewet arkadasım aynısı bendede var deli olucam. pazartesi servise gidicek bakalım tekrar sabahtan ordada ayrıntılı baktırıcam insallh bulurlar bulurlarsa yerini paylasırım sizlerle ...
|
||
![]() |
||
nurullah48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurullah48
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar ben yaptırdım komple arka dingil yerinden çıkacak ve tornacıya gidecek orda bilye takım olarak değişecek hatta fişeklerde problem varsa oda değişecek ( 4 adet fişek ) tabii birde amartisör var onlarda sağlam değilse değişecek sonra dingil tekrar takılacak bunların hepsi değişirse değişecek başka birşey yok. maliyeti tornacı 150 tl civarı istiyor, 2 adet amartisör 190 tl civarı, 4 adet fişek 80 tl, torsiyon takımı 150 tl civarı,artık ustanızda işçilik ne kadar alırsa 570 tl artı işçilik ben yaptırdım. Arka sağ taraftan çok ses geliyordu şimdi o ses kalmadı sadece lastiklerim değişmesi gerekiyor. Bilgilendirebildiysem ne mutlu bana...
|
||
desing nurull@h
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
570 + işçilik.. insanın içini ferahlatıyo..torsiyonda sıkıntı yyok da düşürmek için açtırıp bakım yaptırıp kapamayı düşünüyodum..şu an dudağımda uçuk çıktı.
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
nurullah48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurullah48
|
ben 1100 tl masraf ettim yağ, alt takım hepsi bu kadar tuttu. bende çok kötü oldum ama araba çok güzel oldu yapacak bişey yok hasarı erken yaptırmak ii oluyor.
|
||
desing nurull@h
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">Hocam yapmayın ya 1000 tl masraf nedir satıp kurtulcam başka yolu kalmadı aldım alalı 2bine yakın masraf ettim zaten bir de bu mu çıktı şimdi yemin ediyorum çok sinirlerim bozuldu arabadan da soğuycam artık dediğiniz kadar bir masraf çıkartırsa ve satcam büyük ihtimal
Düzenleyen ufuk91 - 01 Nisan 2012 Saat 00:23 |
||
![]() |
||
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
dostum hadi bende neyse de sen arka takımı yeni bakımdan geçirmişsin ama sende de ses devam ediyor, arkadaşların dediğine göre de bir hayli yeni masraf açılıyor nedir bu ya başka birşey yapıyor olmasın bu sesi, işinin ehli tanıdık bir usta olacak ki masraf çıkartmak yerine seni düşünüp sesin geldiği yere yönelik tamiratını yapacak sadece, yoksa 1000tl masrafa hayatta girmem ben şahsen böylece satarım |
||
![]() |
||
|
off yandık desenize omrumu yedi bu torsiyon omrumu deli olcam kim yaptıysa torsiyon işini peugeot a gozlerinden operimm ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurullah48
|
arkadaşlar ben arabayı yeni aldım ve bakıma soktum. arkadan çok kötü bir ses geliyordu yaptırmışken hepsini yaptırdım. arabam 206 2003 model 1.4 hdi x-line. yaptığım masraflar
yağ: 110 tl yağ filtresi: 20 tl hava filtresi: 20 tl mazot katkısı: 35 tl motor koruyucu: 50 tl salıncak: 150 tl rot başı: 40 tl rot mili: 25 tl torsiyon tamir takımı: 150 tl arka fişek: 80 tl arka amortisör: 180 tl tornacı, rot balansçı, işçilik yaptığım masraf bu. benim de içim gidiyor ama yapacak bişey yok. |
||
desing nurull@h
|
||
![]() |
||
|
benimkinin de bakımı geldi yani bi 1000 falan kaldı ama bu ses yüzünden onu beklemeden sokcam galiba bakımına da...
bu arada bugün ikea'daki görevlinin tavsiye ettiği bir ses izolasyon süngeri ile bagajı kapladım ben birüself istedim ama gel bu hem daha ekonomik hem daha iyi sonuç alırsın dedi, bagajda tüp vardı tamamını yapamadım 4te 3ünü falan kaplayabildim ama inanın o bile farketti. Zamanım olduğunda ilk iş kapı döşemelerini çıkarıp kapılara da aynı maddeyi yapıştırcam. Bir tarafı sünger bir tarafı yapışıyor, hem de bayağı iyi yapışıyor tavsiye ederim adını öğrenirim bir şekilde düşünürseniz böyle birşey, çok pratik< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
||
![]() |
||
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
|
arkadaşlar bende torsiyonumu yeni yaptırdım sayılır arabam 106 q.benim ustam bana sormadan torsiyon milinin olduğu yere bir çift gresörlük yaptırmış ve ara sıra aburadan yağmakla ömrünün daha uzun olacağını söyledi bence çok mantıklı tavsiyem yaptırırken sizde öyle yaptırım.çok şükür bazı akıllıca şeyleri bana sormadan kendi arabsıymış gibi ince düşünen bir ustam var.
|
||
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
||
![]() |
||
|
hocam o ustan ankarada olsa keşke? ![]() ben de ankarada yeni bir usta arayışındayım peugeot'dan gerçekten anlayan ve allah korkusu olan adamı kazıklamak için elinden geleni yapmayan (bi önceki ustam gibi) bi usta bulsam... bakımlara falan gönül rahatlığıyla götürebileceğim bi adam gibi adam bulsam şu ankarada |
||
![]() |
||
|
aynen kardesım aynı problem bvendede war gotrdum tamırcıyee torna falan dedı buda nerden baksan bı 5oo lırayı ghozden cıkar dedı bana :D:D bu ay yaptırıyorum bende bı daha ole problem yaşadnmı o sesler kesıldımı acaba ??? cukurdan gecerken ıcım ıcımı yıyıyoooo
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurullah48
|
ewet ses kesildi lastiklerimde bayattı ve onları da değiştirdim çok güzel oldu ses falan kalmadı.
|
||
desing nurull@h
|
||
![]() |
||
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
|
Bende ankaradayım öyle birini bulamadım henüz Ben 80.000de yaptırdım Başkent sanayi sitesinde Aktaş peugeot citroende 160.000 de bitti şuan yine torsiyon istiyor.Geçen Oto aykanın arka sokağında wrc peugeot var oda aynı bi farkı yok.Allah hepimize kolaylık versin :) |
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |