Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACİL YARDİM LÜTFEN!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuACİL YARDİM LÜTFEN!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tariik_akan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Konu: ACİL YARDİM LÜTFEN!!!
    Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 00:51
Merhaba;
Peugeot 307 1.6xr  110 hp sw aracim var.Yolda giderken debriyaja bastim bir baktim ki debriyaj basili kalmis.yolda seyir halindeyken elimle cekip düzelttim fakat diger bastigimdada tamamen vitese girmedi.Evin önüne kadar itmek zorunda kaldim.Park ettikten sonra altindan yag gibi bir sivi akitiyordu tam debriyajin altindan.Arabanin debriyaj baski balatasini daha 1.5 yil once degistirdim.Suan araba hic vitese gecmiyor.Sizce nedendir?Lütfen yardimci olun.Şimdiden teşekkür ederim... Ustaya sordum debriyaj baski balata degiscektir dedi 450 tl para istedi.Acaba ondan midir?
Yukarı Dön
furkan111 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:02
baskı balata ise 450 cok . ayrıca 1.5 önce baskı balatayı degiştirdiginizde orjinalle mi degiştirdiniz. ?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:09
hayir yine sanayide yan ürün taktirmistim.Evlenicem tam evlilik üstü böyle sıkıntılarla karsi karsiya kaliyorum.Debriyaj suanda takili kalmis halde dibine kadar basılı duruyor.Birde yag gibi su gibi karisik bir seyler damlatiyordu dun.Bu aksam işten geldigimde dahada cok akmisti.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:17

aracınızın motor yag ve suyunu kontrol edin.bunlar normalse akan sanjıman yagıdır . peki vites gecişleriniz nasıldı.özellikle 1 ve geri vitesler.

debraj telindende olabilir.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:24
Motor yagına baktım normaldı suyunda da eksık yoktu fakat daha oncesınde de 1.vıtese geçerken zorluyordu.gerı vıtese takmak ıcınde 1,2 vıtes sonra gerıye takabılıyordum.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:31
ustanın dedigi gibi buyuk ithimal baskı balata degisecek...ortalama orjinal hersey dahil 350 en fazla 400 olmalı.ben 300 e degiştirmiştim 206 nın
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:38
Simdi internetten arastiriyorum kimisi 258 tl demis parcaya kirklarelinde lüleburgazda buldum 150 tl civari yarin arayacagim gerekirse ordan gidip alacagim parcayi burda sanayide adam direk 300 fiyat cekiyor.Siz peugeot servisinde mi değiştirdiniz Furkan Bey?Ben bu arabadan cok cektim ama kiyamiyorum satamiyorum.Ne arizalar verdi hepsini atlattim.Ama böyle yüksek masraflar cok korkutuyor beni.Maglum yuvami kurmaya calisiyorum.Ama hep hesapta olmayan işler cikiyor.Haddinden fazla yoruldum.Ama inat ettim gelin arabasini kendi aracimi yapicam kalmiycak yolda pes etmek yok :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:45
emin olun baska bi araba alsanız oda masraf cıkartacak ben onun acısını cok cektim.en iyisi elinizde olan huyunu suyunu biliyorsunuz.cıkarttıgı sorunları yapmıssınız.birdaha aynı sorunları verme gibi bi ihtimali cok zayıf.benden tavsiye mekanik ve elektronik olan hiç bir parcasıyı yan sanayi almayın ve mumkunse montajında yanında olun cok usta biliyorum orjinal parası alıyor yan sanayi takıyor.
ben sanayide kendi ustama degiştirdim.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:50
internetten alacaksanız ki ben tavsiye ederim sase numarasını da verin o zaman yanlıs parca gelme ithimali az olacaktır.benim bildigim iki tip set var cunku :)
şimdi resmen ustalar adamı soyuyor.buna kac kez tanık oldum bi bilseniz.!
gidiyor parcacıdan bi parcayı alıyor kaç para diyelim mesela 300 lira 50 lirada ustune koyuyor 350 parca diyor. yaptıgı iki üç dukkan öteden gidip almak...yada oda netten sipariş veriyor yine üzerine ekliyor kargo parasıda dahil.zaten malum işcilik fiyatlarıda cok fazla.
sanki parayı sokakda buluyoruz.inanın büjileri aldıgım yer arabaya takmak icin yirmi lira istedi.ayıp zaten bujiler 20 lira.10 lira parcadan kar alsa olmuyor...adamla kavga etmiştim hatta neymiş takmıs gericıkartamazmıs . allah böyle ustalardan hepimizi korusun
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:50
yok yok hayatta birakmam basindan ayrilma huyum yoktur.bi keresinde 8 saat sanayide kaldim tak tuk seslerin icinde ama yinede ayrilmadim arac basindan.kimseye güvenilmeye gelmiyor ki bu devirde.yarin bi servisi arayip ordanda fiyat alayim.eger 3 5 asagi yukari derse en azindan kredi kartina taksit de yaptiririm.servis cok para istiyor.serviste check up yaptirdim 1.250 tl masraf cikartti aldim listeyi koyuldum yola bütün parcalari kendim aldim.güvendigim ustam var onada 100 tl verdim işcilige toplamda 600 civari biseye patladi bana.simdi nasil götürüp 2 katini bile bile vereyim koyuyor insana.5 liralik seye 20 tj istiyor servis.biniyorsak yaptircaz ama hesabimizada uymasi lazim işte...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 01:59
internetten alayim diyorum ama güvenemiyorum kredi karti bilgilerini ne var ne yok veriyorsun.o yüzden gider ben alirim yer sorun degil.yeterki hesabima uysun.carsamba günü ızınlıyım gidicem sanayide dolascam sabahtan sorucam bakalim en son kaca birakcaklar.yarinda kirklarelindeki yeri ariycam elden gelip alabiliyor muyum diye.uyar mi diye.sase numarasini vericem.dedigin gibi sase numarasindan bulabiliyorlar.bsi beyni arizali arabamin tesisat cektirmiştim adam tam akuden aldigi kabloyu bsi beyninin ustunden gecirmis delmiş su almis bildigin küf yapmis parca ama simdilik bi sıkıntı yok sadece sofor kapısı acılıyor.digerleri icerden acmak zorunda kaliyorum.servis 800 tl dedı işçilik dahil ve beyin hic bir yerde yok fransadan gelicek dediler o da 15 gün aliyormus.delik olan yerede siyah silikon cektim su girmiyor daha.o günden beri hic sıkıntı yapmadi.kendi kendine kapilari aciyordu camlari aciyordu.kendi kendine far yakiyor 4 lüleri yakiyordu silecekleri calistiriyordu.angel halkalari yanmiyordu vs.vs. yazin antalyaya gidicem insallah sorun cikartmaz.yolda koymaz...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 02:02
servisin bi artısı garanti veriyor o kadar.
ama bence hiç zahmet etme bende 6 ay önce palio vardı 98 model yetkili servis onun baskı balatası icin bile 650 istedi bende yaptırmadım dogal olarak. 250 ye gittim sanayide yaptırdım.
eger yaptıracagın yerdeki yani sanayide ki ustalarda kart cekiyor ama taksit olayı yok pesini karttan cekiyorlar.sende daha sonra bankayı arayıp taksit yaptıra bilirsin. ben genelde öyle yaparım.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 02:09
evet olabilir bu da bir cozum.haklisin.ben yarin detayli bi sekilde parca arayayim.bi parcayi bulayim.carsamba günü netlesince yazarim yine yardimlarin icin cok tesekkür ederim.sagolasin.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 02:13

evet bi nevi haklısınız bende guvenmem kimseye.ama bende garanti var 3d istiyor yani telefona mesaj geliyor o mesajı karsıya söylemeden hiç bir işe yaranımıyor

http://maspejo.sahibinden.com/ suraya bi goz atın isterseniz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 02:16
ne demek biz pugcular olarak birbirimize destek olmalıyız.bende tesekkur ederim.yalovadan isteginiz olursa yardımcı olurum. iyi geceler
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 03:56
Orjinalini yazan: tariik_akan tariik_akan Yazdı:

internetten alayim diyorum ama güvenemiyorum kredi karti bilgilerini ne var ne yok veriyorsun.o yüzden gider ben alirim yer sorun degil.yeterki hesabima uysun.carsamba günü ızınlıyım gidicem sanayide dolascam sabahtan sorucam bakalim en son kaca birakcaklar.yarinda kirklarelindeki yeri ariycam elden gelip alabiliyor muyum diye.uyar mi diye.sase numarasini vericem.dedigin gibi sase numarasindan bulabiliyorlar.bsi beyni arizali arabamin tesisat cektirmiştim adam tam akuden aldigi kabloyu bsi beyninin ustunden gecirmis delmiş su almis bildigin küf yapmis parca ama simdilik bi sıkıntı yok sadece sofor kapısı acılıyor.digerleri icerden acmak zorunda kaliyorum.servis 800 tl dedı işçilik dahil ve beyin hic bir yerde yok fransadan gelicek dediler o da 15 gün aliyormus.delik olan yerede siyah silikon cektim su girmiyor daha.o günden beri hic sıkıntı yapmadi.kendi kendine kapilari aciyordu camlari aciyordu.kendi kendine far yakiyor 4 lüleri yakiyordu silecekleri calistiriyordu.angel halkalari yanmiyordu vs.vs. yazin antalyaya gidicem insallah sorun cikartmaz.yolda koymaz...
bsi beynini tamir ettire bilirsin servis bu beyının yenisinemi 800 dedi yoksa tamirinemi
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 06:42

Ustaniz hakli olabilir ancak 100% degil. Benim tahminimce sizin sorununuz master ya da slave silindir'in kacirmasindan kaynakli. Baski balatanizi degistirmeden once mutlaka bunlara baktirin yoksa hem baski balata parasi hem de sonrasinda duzelmeyecegi icin master/slave silindir parasi vereceksiniz. Debriyaj pedalinin hemen altindan akittigini soylediginize gore kuvvetle muhtemel master silindir arizasidir gibi geliyor bana.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 04:23
Arkadaslar yardmlarniz icin cok cok tesekkur ederim.sorun cozuldu.detayli olarak anlatcm fakat pc de suan bi sknti var teldn grdim cevap yazmak icin.hidrolik hortumu patlamis.toplamda 130 tl ye maal oldu.cok sukur.arti usta kapinin onune kadar gelp yaptı.cekıci parasi vermedim.ayrica bsi beyni tamir olmayi gecti professiynel bi usta lazim.cunku kuf kapmis.yenisne servis 800tl dedi.fotograflari mevcut pc duzelnce atcm hepsini detayli bi sekilde anlaatcm saygilar hepinize arkadaslar.sagolun.
Yukarı Dön
Cmoss06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 11:07
Geşmiş olsun
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mart 2012 Saat 00:26
Evet arkadaslar pc yi düzelltim ve karsinizdayim :) Tekrardan yardimlari için Furkan Bey e teşekkür ederim.
SORUN: ARAC VİTESE GECMİYOR.DEBRIYAJ TAKILI KALIYOR.ARAC YAG AKITIYOR. 
ÇÖZÜM: ARACIN DEBRIYAJ UST MERKEZINE BAGLI OLAN HIDROLIK HORTUMU AşINMADAN DOLAYI YARILMIS.Demir bir hortum aractaki butun hidrolikyagi bosalmis sanziman debriyaj yagsiz kalinca kurumus bir nevi.Usta DOT 4 hıdrolik yagi önerdi.Hortumu 70 tl ye aldim.Peugeot servisi 55 tl dedi fakat bugun gelirsin parcayi siparis veririz yarina alirsin parcayi ve randevuyu öbür günede takilir dedi işcilik ücreti olarak mepa da 50 tl istedi.Benim aciliyetim oldugu icin sanayiden almak zorunda kaldim.Usta sagolsun geldi ilk olarak hava filtresini soktu sonra akuyu ve akunun altindaki demir levhayi soktu.sonra hortuma ulasabildi.Hür dikkat izliyorum tabiki Smile hortumu degistirdi.hidrolik yagini koydu.biraz debriyaji pompaladiktan sonra calistirdi ve arac vitese geciyordu.Sıkıntı çözülmüş oldu.İnsafli bir ustaya geldim ki evimin onune kadar geldi söktü takti 50 tl işçilik ücreti aldi.Arti aractanda anliyordu sıkıntı cekmeden sokup taktı.Yabanci degildi peugeot a.Ayrica sunu önemle belirtmek istiyorum peugeot 307 lerde debriyaj teli yokmuş.Farkli bir sistemmiş.Neyse daha fazla uzatmayayim.Herkese saygilar sevgiler.Hepinize teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 364 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107448 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1531 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3137 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9528 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8780 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 948 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 966 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1600 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55486 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1292 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2275 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 274 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2588 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2187 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16028 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English