![]() |
|
2. EL DEĞERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 22:49 |
Selam arkadaşlar;
kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum sizlere. benim aracım 2004 model 206 1,4 HDI LOOK. bende bu aracı bir ay oldu.Daha önceleri pejo sahibi olmadığım için dikkatimide çekmemişti işin açıkcası. yaklaşık 1 aydan beri araç alım satımlarını sahibinden.com da takip ediyorum ve aşağı yukarı 1 aydan beri benim sahibi olduğum araçtan nerdeyse hiç diyebileceğim kadarı piyasaya düşmüyor. hele bir tanesi 1 aydır aynı fiyattan ve aynı yerden satılığa çıkmasına rağmen hala satılamadı diyebilirim. ve yeni araçlarda listeye eklenmiyor. benim sizlere sorum şu şekilde olacak. Acaba 1,4 HDI LOOK modeli en az tutulan bir modelmidirki pek satılığa çıkmıyor? yada tam tersi herkes bu araçtan memnundamı satmak istemiyor :9 206 ların hemen hemen hepsi aynı tip ve özelliklerde diyebilirim. acaba bende aracımı alırken hatamı yaptım diye düşünmeye başladım? Aracımdan şu ana kadar çok memnunum ama bu sorularda kafama takılmıyor değil hani. sizce 1,4 HDI LOOK nasıl bir araçtır? bilgisi ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracının keyfini çıkar pejoyu her zaman satarsın hele ki dizel sendeki temiz olsun yeter. ben bir ara ilan koydum 3. gün satıyordum onlarca kişi aradı.500 tl aşağı ver anında gideri var dert etme.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
ne kadara aldınız aracı bi de km
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
amacım zaten satmak değil, ben sadece 1,4 HDI LOOK aracın ne gibi artıları yada eksileri olduğunu tam olarak öğrenemedim diyebilirim.
yani look değilde gene dizel olarak başka bir modelmi almalıydım diyede düşünmediğim değil. aracım şimdilik iyi gibi ve yavaş yavaşta huyunu suyunu öğrenmeye çalışıyorum aracım yukarıdaki linktenin nerdeyse aynısı km sine kadar :) alır almaz yağını, mazot filtresini, polen ve yağ filtrelerini, dört tekerleğini, sağ torsiyonunu, sağ farını değiştirdim. fan motorunun bir kolu ve kasası kırıktı yenisini aldım ve kendim bizzat değiştirdim. korkum sadece triger kayışında.Usta gerek yok dedi ama benim genede aklım onda, ya koparsa diye. yakıtını tam olarak hesaplayamadım ne yakıyor diye ama genede memnun sayılırım aracımdan. |
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
peugeot elde kalmaz dostum aldığın araba içine sinsin sakın takma kafana bunları abimin 3.000 km de 2011 model corollası koltuklardaki naylonları çıkmamış düşün artık 8 ay satamadık garajda dura dura aküsü bitti en sonunda 2.000 tl düşüğüne birisinesattık ama peugeotların piyasa değeri düşükken barındırdığı donanımlar yüksek olduğu gibi hitap ettiği kesim çok çeşitli mesela 206 hem genç arabası hem byan arabası hemde aile arabası hele ki dizel olduğunda aile artı genç arabası olarak çok tercihediliyor sen yeterki arabana iyi bak
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
dostum aracının look olmasının ne gibi bir artısı olmasını bekliyorsun ki ben onu anlamıyorum feline veya quik olsa tamam derim feline donanımı belli sen niye look olmasına bukadar taktın ki oda bir versiyondur ennihayetinde look olunca araba jeep olmuyor ki,arabanda look jantları dışında(ki bana göre mükemmel bir jant modeli peugeotun en iyi 5 jant modelinden birisi diyebilirim) artı bir özellik olmadığını tahmin ediyorum mesala look da digital klima yok 4 cam ve aynalar otomatik değil yada ne bilim hava yastığı kaçtane bilmiyorum yani look olmasına bukadar takma bence.arabanın keyfini çıkar
Düzenleyen feline - 26 Mart 2012 Saat 23:21 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
anladım krdeşim allah kazasız belasız bidmeyi nasip etsin inşallah. dizel konusunda pek bilgim yok bi şey diyemiyeceğim o yüzden.forumdaki arkadaşlar cevap yazacaktır sana daha önce kendini tanıtmamışsan tanıt yoksa cevap gelmez.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
look olmasını kafama takmıyorum.Look modelinin az olduğunu fark ettim diyelim.
nasıl desem ki, hani bir aracın pek tutulmayan modelleri olur ya, acaba look modelide 206 nın tutulmayan bir modelimi diye aklıma takıldı diyebilirim. bu 206 için ben focus tan vazgeçtim diyebilirim. yan yana görünce focusmu 206 mı erken birde baktım ki kendimi 206 nın koltuğunda buldum :)
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
206 aşktır :)
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
aynen öyle oldu hocam, ilk görüşte aşk :)
benim ona aşık olduğum gibi o da bana aşık olursa ikimiz gül gibi geçinip gideriz diye düşünüyorum :)
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
206 benim ilk arabam severek aldım severek biniyorum. tek olumsuz yanı nazik araba asfaltta tam bi aslan :)
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
yaklaşık 2 yıl önce aldım 206 hdi look aldığımda 136.000 km idi şu an 193.000 km de aldıgımda 2000 tl masraf ettim o gün bugundur biniyorum. Ben oto pazarında gezerken 3-4 tane 206 vardı look görüntüsü digerlerinden farklı oldunu ordan fark ettim zaten dizel look paket sadece 2004 yılında yapılmış o yüzden fazla piyasada yok.
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle pisman olmazsınız.ben 4 aydır yogun bir bicimde kullanıyorum.ve butun cevreme tavsiye ediyorum.gercekten parasının hakkını fazlası ile veriyor.206 iyi degil diyen ya kullanmamıs yada kullandı isede aracı tursuymus :) ondan kötü der
|
|
![]() |
|
tolga_55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2012 Konum: URFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
2 aydır 206 hdi bakıyorum 15.500 civarı param var ama temizini bulabilene aşk olsun:).bir tane buldum temiz görünüyordu sahibiyle konuştuk.adam dedi aracım temiz kazası yok. 3 senedir bende diye plakadan sorgulayınca araç temiz çıkıyor şasiden sorgulattım 4 kayıt çıktı bu arkadaş almadan önceki sahibi 1 kez 300 liralık 1 kez 800 liralık 1 kez 840 liralık ve son olarakta 1200 liralık hasar kaydı var:) temiz hdi görürseniz haber verin lütfen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |