![]() |
|
antipullotion fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 10:06 |
Evet hep övünürken bende yanmıyo bende yanmıyo diye oldu sonunda :( ne kadar gıcık bişey araç sogukken hafif rampa assagida 2 ile kalktım bi tekledi ve sinyali verdi( antipullotion fault ) motor lambasını yaktı bunun hiç kendi kendine söndüğü oluyormu ciddi bir durum arz ediyormu korkmalımıyım ?
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antipollution Fault genel bir hatadir. Kendi basina bir anlam ifade etmez. Bilgisayara baglanip hatalarin okunmasi gerekiyor. Su anda bir problem var mi aracinizda isik yanmasi haricinde?
|
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
İşik yandıkdan sonra 6 -8 km yol yapmısımdır bi degişiklik yada bir sıkıntı yok hersey normal gibi işik dişinda... |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
lpg li aracın zannedersem lpg ın filtresi ve enjektorlerı temızlenmesı gerekır.. bilgisayara baglattıgında benzın enjektorinde biri hata veriyo goruceksın |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Baglat bakalim bilgisayara kutudan ne cikacak ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
gaz ayarı kısık olduğu için ve araç zorlandığında yakıt yetmediği için arıza lambası yakmıştır. normalde aracın gaz ayarını rolentide ayarladıkları için yüksek devirlerde yakıt az gelebiliyor. gaz ayarını biraz açtır, birde 3000 devirde sabit gazda ayarlattır sorun kalmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi gitim arabama bi kontak yaptım arıza ortadan kayboldu :) mutluyum sevinçliyim servise gitmeme gerek kalmadı eger bidaha tekrarlamazsa ne demişler çalişiyosa kurcalama :) |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |