![]() |
|
206 sunroof bilgi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seta2002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: eoptan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2012 Saat 14:22 |
ıyı gunler forumu uzun suredir takıp edıyorum bılakıs teknık konularda kı topıc lerden epeyce bı faydalandım bı konuda yardıma ıhtıyacım var konunun ehlı arkadasların yogun oldugu bı forum oldugundan cozulcegı kanaatındeyım fakat ben bı cozemedım:d
206 xs sunrooflu bı aracım var cogu 206 da oldugu gıbı benımkıde calısmıyodu bıraz forrumda arastırma felan farkettım spıral ve tamır takıma ıhtıyac var parcaları temın edıp tavan dosemesını ındırdım motorumun dıslısı hafıf deforme olmus fakat sımdılık atlatmıyo spırallerı monte ettım tavanı sıfırladım tamır takımımdan cıkan spırallerımızı cama baglayan aparatları da monte ettım kırılmıslar ıyı kı almısım on taraftakı ayakları taktım fakat arka taraftakı ayakları takamadım cunku on taraf motor baglı degılken camı en gerıye aldıgımda kanaldan cıkıyo lakın arkayı cıkaramıyorum on dekı ayakların degısımı ıle tavanım gayet stabıl oldu fakat arka bıraz lakayt benım tam olarak ıhtıyacım olan sey kızakları ve tavanın ıc kısımdakı parcaları sokmeden camı ustten cıkarmanın yolu cunku ıcerden tum parcaları soksem montaj sonrası ızalasyon problemı yasıycam problemım sudur arkadaslar sunroof camını nasıl cıkarırım daha dogrusu arka kısmını yardılarınızı beklıyorum Düzenleyen seta2002 - 24 Mart 2012 Saat 14:24 |
|
![]() |
|
seta2002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: eoptan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu bilgi sahibi arkadaslar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |