![]() |
|
45 Tl Gaz 175 Km |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 Saat 15:32 |
S.a arkadaslar. 2002 model 1.4 quiksilver aracım var atiker sıralı lpg takılı. Ne yaptıysam yakıtını düşüremiyorum sizce normalmidir verecegim rakamlar, 45 tllik gaza 175 km yol yapıyorm sehirici istanbul trafiginde . Gazı opetten alıyorm litresi 2,67 tl filtreler yaglar aklınıza ne gelirse değiştirdim ama düşmüyor
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha dusmesinin bence imkanı yok.degerler cok normal.keske benim arabada öyle yaksa...15 lik cant varsa egzoz varsa yakar.benden sana tavsiye sakın cok yakıyor diye ayarlarını elletme sonradan cok pişman olursun
|
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok be kardes abart fln hiç bişey yok arabamda 13 jant var
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araç 30 - 32 kuruş civarı yakıyor şehir içinde ya nasıl çok mu aşırı?yağ filtre gaz filtresi buji hepsi eni sayılır.kullanım normal. sert kullanmıyorum 1. vites kalkış 2. vites 3 km 3. vites 40 - 50 km gibi hızlarla kullanıyorum.2000 deviri çok geçmeden kullanıyorum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |