![]() |
|
307 otomatik şanzıman ???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 Saat 15:25 |
aracımda kışdan beri ara sıra garip bir durum oluyor araç durduğunda aracım bosa cıkıyomus gıbı oluyor tekrar hareket ettiğimdede zor kalkış yapıyor kışın soğuklarda ilk anlarda d ye geçiriyorum ama geçmiyordu araç n kalıyodu ısınınca düzeliyodu ama bu surekli olmuyor biraz formu okudum şanzıman yağı fren müşürü yada vites kontaktöründen olabilir diyorlar nedeni bunlarmıdır sizce?
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracinizin sanziman yagini en son ne zaman degistirdiniz?
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
:) bilmiyorum ben alalı mayısta 2yıl olcak 110.000 aldım şuan 133.000 öncesinden bilgim yok bu sıkıntıları yağdan yaparmı peki
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun yagdan olsun ya da olmasin genellikle otomatik sanziman yagi 30 binde bir degistirilir. Bence siz ilk olarak sanziman yagini bir degistirin. Daha sonra eger sorunlar devam ediyorsa farkli noktalara yoneliriz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
aracımın abs beynı arızalı buay onu değiştircem o arızalandıktan sonra bu vıtes anormalesstı zaten ben 1 yıldır fılan bu sekılde kullanıyorum ılk once onu degıstırıyım belkı duzelır sonucta o sokuldugunde aracım sureklı oto vıtes hatası verdı arızalı beynı taktık ve duzelmıstı bundan kaynaklı bı sorun olabılıcegınıde dusunyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
bu altta bır konu var ordada bana benzer sıkıntılar olmus vıtes halatı ıle duzelmıs benım sogukken vıtes dye zor gecıyor mesela durdugumdada tıtreme var vıtes kontaktoru ve halatı bunlara neden oluyomus sanırım okuduguma gore
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |