![]() |
|
KASKO |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 21:05 |
hepinize teşekkürler arkadaşlar ; bugün dediğim gibi anadolu sigorta dan kaskomu yaptım 1200 tl verdim ,aslında arabam genelde garaj da ama yinede içim rahat olsun diye yaptırdım .inş gerek kalmaz kaskoya.
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım geçen sene kaskomu anadolu sigortadan yaptırdım ve küçük de bir kaza geçirdim servise bıraktım aracı exper hemen onayladı sıkıntı hiç yaşamadım tavsiye ederim. Bu yıl maddi imkansızlık nedeniyle kasko yaptıramadım ama eğer yaptırırsan yine anadolu sigorta ilk düşüneceğim şirket.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Ben de ANADOLU sigortadan kasko yaptırdım aracım 2006 307 tam iki yıl oldu. Hatta 2. sene bu ay doldu. şimdi 3. sene için de fiyat aldım devam ettiricem.
Bugune kadar hiçbir sorun yaşamadım allaha şükür, geçen yıl ufak bir kaza yapmıştım 3bin tl masraf çıkmıştı aynı gün ödeme yapıldı. (ufak bir kazaydı ama servisi bilirsiniz hele bide kasko varsa en ufak vidayı bile değişirler) ![]() Yani uzun lafın kısası ben Anadolu sigortayı öneririm.
|
|
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
|
![]() |
|
efedream ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soruyu yazan arkadas,
senin araç 2003 - 307 XT dimi imzada oyle görünüyor. eğer oyleyse fiyat iyi bence, tabi bulunduğun ile şehire görede değişebilir. benim araca en az 1.300 çıkardı avivaSA |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
sakın sbn sigortadan yaptırmayın aralık ayında yapılan kazanın ödemesini hala ödemediler
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
2004 model 307 XT'me ben 1100 liraya koç allianz'dan ful kasko yaptırdım geçen sene. Allah'a şükür ihtiyacım olmadı şimdiye kadar ama tedbiri önceden almak lazım. Bir de küçük ayrıntılar fiyatı değiştirebiliyor, araç kasko bedeli, mini onarım, cam değişimi, çekici vs. gibi.
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Anadolu Sigorta iyidir.
Fiyat olarak aracınızın model ve kaza geçmişini sorgulamak gerekir.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Biz hep HDI (eski adı ihlas sigorta) sigortaya yaptırıyoruz tavsiye ederim oraylada bi görüşün isterseniz bu zamana kadarda hiç pişmanda olmadık
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
ben 2.sene için 800 tl verdim
anadolu bu işi DÜNYADA en iyi yapan şirkettir
yanlız fiyatınızı daha düşük alabileceğiniz aracı kurumlar vardır muhakkak ben ilk sene 1450 tl(diğer firmalar 2900 tl ye kadar çıktılar )verdim %30 ve artı ek limitlerle bu fiyat çıktı acentam büyük bir firma idi çok inddirim yapma imkanları vardı
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Anadolusigorta güvenilirdir, kuzenimin arabası pert olmuştu 1 ay içinde parayı ödemişlerdi. hem yabancılar kazanacağına türk firmalar kazansın :)
Düzenleyen marmarascorpion - 22 Mart 2012 Saat 21:56 |
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
fiyat olarak bence makul...anadolu sigortada isim yapmıs bi firma.benim 2006 206 aracıma bile 1600 dediler en azı bu.
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
mrb aslansever arkadaşlarım , ben arabama ilkkez kasko yaptırmayı düşünüyorum bi kaç firmadan teklif aldım anadolu sigorta 1200 tl istiyor araç bedeli ise 19.000 gösterdi . Kombine Tek Limit 100.000,
ek sözleşme maddeleri Sigara ve Benzeri Madde Zararları - Yetkili Olmayan Kisilerce Çekilme - Anahtarın Ele Geçirilmesi Nedeniyle Çalınma - Kilit Mekanizmasının Degistirilmesi - Kıymet Kazanma Tenzili Istisnası - Sel Su Baskını - Deprem - Grev L.H.H. ve Terör - Deprem, Sel (Koltuk Ferdi Kaza) - Terör (Koltuk Ferdi Kaza) - Manevi Tazminat ne diyorsunuz arkadaşlar anadolu sigorta nasl bi firma güvenilirmidir; fikri ve önerisi olan arkadaşlara ihtiyacım var. |
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |