![]() |
|
Ön kapı pandizotu ve otomatik cam arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2012 Saat 12:21 |
Arkadaşlar. ön sağ cam bozulacagını önceden belli ederek, açıp kapatırken sanki içinde birşeyler kırılır gibi sesler cıkarıyodu ama açılıp kaoanıyodu, sanırım bu halatlarla ilgili bir problem oldu. ve şimdi cam ne açılıyor nede kapanıyyor. fakat acama kapama tusuna bastıgımda içindeki halat sarıyo ses geliyo ama camda hiç kıpırdama yok.
birkaç yere gösterdim ve cam ayaklarının kırıldıgını ve bana 100-120 tl lik bir fiyata yapacaklarını söylediler. bende forumda arastırdım aynı olay basına gelen arkadaslar var kendileri cözmeye calısmıslar.. bende kendim yapmayı en azından açıp ne oldugunu gormeyı istiyorm.. Fkat pandizotu bir türlü açamadım bir iki civatayı actım ama bir yerden tırnaklı galiba fazla zorlamadım zarar veririm diye. bunu resimli veya baska sekilde anlatacak yardımcı olacak olunursa çok sevinirim.?? (kusura bakmayın ufak birşey için bu kadar uzun bir yazı oldu ama
![]() |
|
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidalari soktukten sonra cam acma modulunu yerinden cikarin ve kablosunu sokun. Kapi acma mandalini sokun. Sonra ust kisimdan yukariya dogru ve alt kisimdan da kendinize dogru cekerek cikartin. Klipslerden bir veya birkaci bu cikarma islemi esnasinda kirilabilir. Yedekleri ile degistirmeniz gerekebilir. |
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım dediklernizi uygulaycm. En yakın boş zamanımda acıp ugrasıcam. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben tesekkur ederim. 308 icin bir video buldum ama saniyorum cok farkli degiller. Bir bakin, fikir verecektir. Kolay gelsin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
İşte ben de böyle bir şey arıyodum. bu çok işime yarayacak. zaten bizim kapılarla aynı çok bir fark yok. Çok sağolun.
|
|
|
|
![]() |
|
lyna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Aracınızın cam motoru çalışıyor fakat içindeki teli boşa sarıyor aynı şey bizim puntoda başımıza gelmişti makara benzeri birşey vardı onda sıkıntı oluşmuş değiştirdi çalışıyor şuan ama 50 tl gibi bir fiyata yaptırmıştık.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Evet benimde aynı problem.. Bakalım önce bi kendim uğraşayım olmadı mecbur yaptırıcam bir yere
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
benim aracımda da sağ cam iki hafta önce indikten sonra sabit kaldı kalkmadı geri kapının kaplamsını söküp cam motoruna temas edip vurp kalktı ama sıkıntılı olduğu için ben soketi çıkarıp sağ camı iptal ettim yazın bakacam artık şuan kullanmıyorum tek cam yetior umarı fazla masraf çıkarmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |