![]() |
|
406 hdi bva yakıt göstergesi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 Saat 21:14 |
Mrb. aracın deposunda çeyrek yani 1/4 yakıt vardı. bir daha ki çalıştırmamda baktım aniden 3/4 yani yarının üzrinde göstermeye başladı. ve yol bilgisayarı da aynen yükseldi. buna güvenip devam etsem yolda kalacağım kesin. son olarak fullemiştim.sorun çözülür mü diye 100 tl lik daha aldım. ancak sanırım çözülmedi. biraz daha yükseldi ibre. sorunun ne olduğu ve çözümü hakkında yardımcı olabilecek fikri olan var mı?
|
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar
Bendede aynı sorun var depoyu fulledim gösterge çok hızlı inmeye başladı yarıya yanaştı ve birden full e yakın oldu devam ettim şamandra takılmıştır diye 406 2.0 hdı var bende daha sonra tekrar hızlı şekilde inmeye başladı be kırmızı çizgiden öncejki çizgiye geldi kırmızı ışık yandı 630 km de ne olur ne olmaz diye gittim 50 tl 12litre daha mazot aldım ibre yarının bir alttaki çizgisine kadar yükseldi sanırım arızalı şuan 870 km de hala ışık yanmadı sanırım şamandra arızalı bunu anlamak içinde yarın ful depo yapıp km bölecem ortaya çıkar normalde uzun yoldakm de 230 tl şehir içi 320 330 civarı yakıyor aracım şuan hesapladığımda 420 falan çıkıyor ki bence yanlış dediğim gibi yarın full yapıcam belli olacak yazarım sana
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendeki hdi bva ve şehir içi karma 9,5 lt civarı, şehirlerararsı 6-6,5 lt yakıyor.
sanırım depoyu tamamlayınca sorun halloldu ama devmekki her an yenilenebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |