![]() |
|
206 xr Motor Bloğu Çatlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 Saat 13:43 |
|
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum sizden birşey öğrenmek istiyorum yeni araba aldım ben geçenlerde tamirciye götürdüm arabada yağ kaçağı vardı adam iki gün arabayı aldı snra gittim arabayı almayaa bana anlatmaaya başladı blokta çatlak var bu yüzden yağ kaçırıyor diye kaynak yaptık kaynak fazla tutmadı sonra macun mu yapıştırıcımı ne bilmiyorum onu yaptık dedi dedim peki bi sorun olurmu hayır dedi senden önceki sahibi altını vurmuş herhalde o yzden kaçak var filan dedi şimdi dün baktım hafif bi yaw vardı yerde şimdi tekrar bakıcam ben blok çatlağı için ne yapabilirm bana acil bi çözüm söyleye bilirmisiniz arabam 206 XR 2001 model 135000 km yardım edin yada yeni blok fiyatı ne kadardır tahmininizce söylermisiniz?
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
onların arasında conta olur o zamanla aşınır ve yağ lkaçırır arasındaki contada değiştimi yağ kaçağı kesilir tahmini masraf 150 lira f,lan tutar benmi yanlış biliyorum ben 150 liraya yaptırmıştım.. götürdüğünüz usta pejolardan anlıyomu önemli olan bu ?
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Motor bloğumu? karter'mi? altını vurduysa muhtemelen karterde kaçak var ve orayı tamir ettiler. lakin sıcağa dayanıklı iyi bir yapıştırıcı yaptılarsa bir sıkıntı oluşabileceğini zannetmiyorum. ama yinede imkanın sınırları altında değiştirmekte fayda var diyorum.
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
|
Vaalla bilmiyorum Anlıyor galiba çünkü eniştemin çok yakın bir arkadaşı beni oraya yönlendiren eniştem zaten ama şuda var araba altını önceki sahibi vurmuş dediler bana .... yani contayla alakalı olcağını sanmıyorum aslnda
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
blok mu? karter mi ?ikisinin arasında dağlar kadar fark var....
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
|
bana blok dedi yaptıran usta ....
|
||
![]() |
||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
bu kadar şeyleri takma kafana, aksi halde 5 litre benzine bakar aracın yok oluşu
![]() |
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
|
Valla bilmiyorum ama ustalar tanıdıktı bayağı uğraştık dediler artık günahları onların boynuna:D
|
||
![]() |
||
tufan yıldırım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2012 Konum: üst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tufan yıldırım
|
kardeşim ben motor kaynakçısıyım denizlide qetir arabayı on numara yapalım hç bi skıntı olmaz bidaha.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |