![]() |
|
angel far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2012 Saat 22:44 |
arkadaşlar bugun aracı yıkattım sağ angel halkaları yanıyor ancak sankı olu gibi sol taraf ise normal yanıyor.yanmayan taraf su almış içine acaba beklemelımıyım yoksa hemen bi elektrıkcıyemı gitmelıyım angel far yenı takıldı: sorunu yaşayan arkadaşlar var ise yardımlarını beklıyorum saygılar:
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angel far her yıkanılıp taktırıldığında su alıp buhar yapıyo markasıda junyandır siz demeden ben söyleyeyim.. sorun yok bazı arkadaşlar kenarlarına silikon çekiyormuş öyle yapabilirsin.. angel konusuna gelince ona alışacaksın bende her ay 1 tanesi patlardı lehimli led yerleştirmişler iyi bir elektrikçi hemen lehimi yapabilir led değiştirildimi sorun kalmıyor hatta ben en son 4 angelide güçlü bir kırmızı led ile değiştirecektim kırmızı yanması için ama kısmet olmadı sattım aracı...
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Yıkama ile alakası yok içerisindeki led bozuluyor olabılır.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
farı iç kısımdan siliyonlarsan buhar olayı daha olmaz su almaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |