![]() |
|
Sustalı Anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2012 Saat 11:44 |
2004 model 206 anahtarımı sustalıya dönüştürmek istiyorum, nereden alabilirim?
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 2006 307 var.. anahtarım sustalıydı ama kırılmıştı onun için yeni anahtar kasası aldım yeniledim. 45 tl ye patladı.. zaten o kutusu 45 tl ydi ..
Benim aldığım yer de normal anahtarı sustalıya çevirebilir diye düşünüyorum. Eger izmit te olsaydın yaptırdığım yeri tarif ederdim. bende değiştirmeden önce nerden bulurum diye dusunuyodum. Ama sordum ve farkettim ki her gün önünden geçtiğim çilingirci de yapıyomus bu işi..(Ben sadece ev anahtarları üzerine oldugunu dusunuyodum. yani dısarıdan camda filan yazmıyo bazılarında arac anahtarları vs onun için sor bildigin cılıngırcılere) onlar senı yönlardırır..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de bunun bir benzeri var:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-207-307-407-308-2-butonlu-kumanda-kabi-ucretsiz-kargo-78213927/detay Kumandanızın içini çıkarın kod chipini alın ve bunun içine yerleştirin. Ucunuda herhangi bir anahtarcı çeker. Yalnız dikkat edin 206 olanını alın anahtar ucu sivri olan. |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Ben eğer fırsat bulursam gidip bu modele bakmak ve beğenirsem yaptırmak istiyorum. |
|
![]() |
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
selam kardes ebay yada deal extreme e bakarsan daha uygun bulabilirsin.
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
winterstorm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı winterstorm
sustalı anahtar kabını ebay den getirttim. içini kendim aktardım. eski anahtarın kesimi yenisine uymadığı için yeni aldığım kabın yanında gelen boş anahtarı yaptırmak durumunda kaldım. 3-4 gündür kullanıyorum gayet güzel ve kaliteli.
ürün de bu http://www.ebay.com/itm/330619084343?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 edit: toplam 30-35 TL arası tutuyor. Düzenleyen winterstorm - 26 Mart 2012 Saat 15:22 |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
50 tL ;)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, sizlerin tavsiyesiyle ebay dan aldım, acaba kaç günde gelir bir fikri olan varmı?
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |