![]() |
|
arac haraket edince kapılar otomatik kapanıyor mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2012 Saat 16:54 |
slm arkadaslar.benim aracım2005 model 307 1.6 HDI XT bu arabada arac haraket edince kapılar otomatik kilitlenmiyor.4 lü nün ordaki kilitleme düğmesiyle kapatıyorum.aynı aracı kullanan ya da bilen biri varmı?tesekkürler..
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saniyorum boyle bir ozellik o tarihteki araclarda yok. Birkac kisi sonradan aktif hale getirmeye calismisti ama basarili olamamislardi.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() ![]() ![]() |
kilitlenmesi gerekli diye düşünüyorum.
benim arabamda 2005 model.
kilit düğmesine uzun bastınız mı?
aktif etmek ya da devreden çıkarmak için uzun basmak gerekir. (5 sn basılı tutun)
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
deniycem tesekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
denedim fakat olmadı:)basınca kapanıyor tekrar basınca acılıyor.baska bir yolu olmalı!
|
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
araç hareket halindeyken kilitleme tuşuna basılı tutun değişik bir ses gelir. ozaman tamamdır. |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
kilitleme tuşu dediğiniz 4lünün yanındaki kapı kilitleme tuşu değil mi?
|
|
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
hocam arabanı çalıştrır kilitleme düğmesine uzun bas ses gelene kadar ama eğer çalışıyorken olmazsa kontak yarın açık araba duruken gene uzun bas uzun bas ama elini ses gelene kadar çekme deaktif ise aktif olur
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
tekrar deneyelim bakalım.insallah olur
|
|
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
ilginç.. 2002 -2004-2005 307 lerde otomatik kilitliyor giç ayarda yapmadık.. akü kutup başlığını çıkarıncada bi ayar yapmak gerekmiyor acaaba o özellikmi yok sizde
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
valla bende anlamadım.bugün tekrar deneyeceğim olmazsa servise sorayım
|
|
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
arac çalışırken ama hareketsizken denemeniz lazım. mutlaka olacaktır.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim aracım da 2004 XT, çok uğraştım ama olmadı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
benim aracım 2007 307 1.6 HDİ COMFORT. bu özellik var aracımda. Bunu açmak veya kapamak için iki yol var.. Biri yolbilgisayarındaki ekrandan ayarlara girip aktif ya da pasif yapıyorum. bir diğer yol ise orta konsoldaki kapı kilt düğmesidir. Bu tuşa 5 sn gibi bir süre basılı tutun ekranda yazı cıkar aktif veya pasif diye ve uyarı sesi gelir..
sizin dediğiniz model araclarda olup olmadıgını bilmiyorum fakat bu tusa uzunca basın eger bir uyarı sesi duyarsanız aktif olmuştur ama birşey olmuyorsa yoktur diye düşünüyorm.
|
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Özür dilerim bu arada aracım 2006 307.. yanlış yazmışım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
bugün tekrar denedim ama yine olmadı:( kontak yarım denedim yine olmadı.arac hareket edince denedim yine olmadı.5 saniye değil 15 sn bekledim yine olmadı :( yukardaki arkadasın biri yolbilgisayarındaki ayarlara giriyorum diyor!hangi ayarlar?anlamadım!!
|
|
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar aranızdayım sizin başsetdiğiniz bu özellik her araçta yok bunun olup olmadığını anlamak için kitleme butonunua basılı tutun bir ses duyacaksınız 30 saniye içinde cınlama sesi gelirse demekki bu özellik var ve aktif hale gelmiş demektir umarım vardır yoksa bile yetkili servislere başvurunn bsi beyninin içinde aktif hale getirebilirler belki...
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
selam benim araçta 2005 olmuyodu pp 2000 den o özelligi açtırdım ve oldu ama şu anda kullanmıyorum
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
pp 2000 dediğiniz nedir?
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
PP2000= Peugeot Planet 2000. Yetkili servislerin aracin beynine baglanip varsa hatalari vs. okuduklari cihaz+yazilimin adi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |