![]() |
|
Blow of yardımlarınızı bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2012 Saat 03:04 |
arkadaşlar aracımın fotolarını daha koymadım ancak bikaç işlem daha yaptıktan sonra fotolarını eklicem...106 xr böylede olurmuymuş dieceksiniz :)
gelelim konuya aracıma blow of taktırmayı düşünüyorum sırf ses olsun diye..aslında neden yaptırıyosun gerek yok diyenlere aracımı fazlasıyla güzelleştirdim değiştirdim.GTI kafa tutup bu araçda ne var dedirtiyosak blow of takmanında zamanı gelmiş die düşünüyorum.fikirlerinizi beklıyorum: alternetif link:
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncelllll bu tarz şeyleri seven yok sanırım..!!!
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
50 kişi okuyupta cevap yazanda olmasa taktırdım arkadaşlar ve gayet başarılı oldu taktıracak arkadaşlar beklemeden dusunmeden taktırın ..
Düzenleyen GiTaRRa - 20 Mart 2012 Saat 12:59 |
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
1. kardeş ilk werdiğin link boş. 2 werdiğin mesajda taktırdım güzel oldu demişsin. bide link koymuşsun. bence o link'i boşa koymuşsun. blow off un ne demek olduğunu anlatan bir video. senin aracında turbo warmı ? yokmu ? yoksa elektronik mi yaptın. ney yaptın ? hiç bişey yazmadan taktım güzel oldu diyim bir de temsili video koymuşsun. bence pek tatmin edici değisin
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
ilk verdiğim link boş değil yenıden bak istersen dostum 2 linkde taktığım blow off gösteriyor temsili koydum bılmeyenler var ise die tatmınkar olman için ilk linki tıkla aşağıya doğru bak ;)
turbo taktırdım evet sonradan takılan turbo yani: Düzenleyen GiTaRRa - 20 Mart 2012 Saat 23:37 |
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
çufflaya çufflaya gezmek güzel tabi ama ben subaruya yakıstırıyorum blow off u:)
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
blow off güzel hoş bir olaydı ama subaru ve evo dışında gördüğüm zaman yakıştıramıyorum nedense yapmacık olduğu için sonradan yapıldığı için emin güzel olmuştur kötü olmaz ama maliyeti ne kadar oldu acaba ?
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
aracında turbo yoksa bence tatmin etmez
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
arkadaşın aracı turboluymuş belkı güzel bir blow offsesi cıkar videosunu korsa bizde daha iyi yorum yaparız bekliyoruz videoyu GiTaRRa
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bende çarşamba günü Fiat fiorinoda duydum araç kamyonet (2koltuk) tv yayın firmasının isim vermiyim, ama çok hoş yani, arabaya yakıştırmaktan ziyade kendisi zaten yetiyor :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bide kendi video nu koysan onu merak ediyorum
|
|
![]() |
|
bilalergen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilalergen
Dostum bende de 106 XR var fotoları göndersen de örnek alsak. Bayat met etmişsin de;)
|
|
Kah Çıkarız Gökyüzüne Seyrederiz Alemi, Kah ineriz Caddeye Seyreder Alem ßiZi..!
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bir kaç bilene sordum, dizel araçlarda turboya takılanlar sorun yaratıyormuş turboda, herkez elektrikli olanı tavsiye etti. takan ustalarda sorumluluk kabul etmiyoruz diyip hatta hiç bulaşmayanıda varmış. bnde takmayı düşünüyordum lakin artık hani olursada elektrikli düşünüyorum ama 1.3 lineada blow off abes olurmu diye kaygılarım var :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
abi elektirikli ayrı normalı ayrı arkadaş arabasında turbo olması lazım bu blowoff un işlem yapması için anlamadım yani benim aracımda da varmış bogaz kelebeğinin ordaki siyah kutunun icinde (filtre kutusu deği ) benden onceki kişi taktırmış ama cok yüksek devirlerde ses cıkarıyor bana bir ustam soyledi kurcalarken haberim bile yoktu..
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |