![]() |
|
306 arabam gaz yemiyor? Yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2012 Saat 22:12 |
Arkadaşlar. Arabayı yeni aldım. 3 hafta önce debriyaj seti değişti. Tam tanımıyorum arabayı. Ancak aldığımda debriyaj sorunluda olsa aracın performansı çok iyiydi. Debriyajdan sonra araç gaz yemiyor. Özellikle ilk üç viteste ve 2000 devir civarında araç yumulma yapıyor gaz yemiyor. 3000 geçtikten sonra sorun yok. 98 model araç yetkili servise de sokmak istemiyorum. Her usta başka birşey söyledi. .Buji, buji kablosu, Ateşleme bobini, Başınç sensörü, Krank devir sensörü, Tüp bozuktur, Pislik vardır. Kelebek boğazı pistir. Elektirik arızası vardır denildi. Ne yapacağımı şaşırdım. Gelelim yaptıklarıma. Kelebek boğazı temizlendi. Bujjiler ve kablolar değişti. Ateşleme bobini denendi. Tüpe bakım yapıldı. Yeniden programlandı. sorun olmadığı söylendi. Aracı bilgisayara bağlattım hiç bir sorun çıkmadığını söylediler. Şimdi basınç sensörü, krank devir sensörü ve ateşleme bobinini değiştirecekler. Ancak ben değiştirdiğimde sorunun çözümüne ulaşacakmıyım şüpheleniyorum. Boşuna para harcamak istemiyorum. Bu durumla karşılaşıp çözüm bulan varmı? Acil yardım.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hava debimetresine baktır
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
birde araç dizelse turbo basınç valfine baktır
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
ozkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arac 1.6 8V Lpg,li
|
|
![]() |
|
Sorun hala çözülmedi. Ancak 2 usta devir sensörü bozuk dedi. Devir sensörü bulamıyorum. Acıl yardım.
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
gaz teline bakmakta fayda var benım 106 dada onun gibi problem vardı telin ordakı sekman dustumu ne araba gaz yemıyo zor gıdıyo telin oraya bi kelepçe tatktık araba ucmaya basladı
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |