![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delice48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2012 Saat 16:13 |
selamlar; benim arabam peugeot 206 1.4 desire, hararet göstergesi 90 iken aniden stop lambasi yaniyor çok hizli bir şekilde yükselip sona dayaniyor, 1 dakka sonra kendiliğinden geriye düşüyor ne yapacağimi bilmiyorum, böyle bir konu başına gelen varsa lütfen yardimci olsun.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Merhabalar,
Yeni uye olan arkadaslarimizin su basliga bir ugramalari gerekiyor. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
|
madara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2012 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() |
slm delice48 arkadaşın sorunu bendede var. arabanın hararet 140 lara çıkıyor. ancak suda bırakın kaynamayı ısınma bile olmuyor. yine bir başka siteden fan rolesini değiştiren bir arkadaşın sorununun çözüldüğünü okudum. acaba fan rolesindenmidir. cevap verirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() |
Arkadaşlar aynı durum geçen yıl benimde başıma geldi, hararet müşürü değişti ve geçti.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
delice48 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() |
hararet müşürü'nü değiştirip deneyeceğim inşallah olur sanayi'de kimsenin bu konu hakkinda fikri yok araç sağlam diyorlar.. cevaplar için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
madara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2012 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() |
valla ben hararet müşürü, fan müşürü ve termostatıda değiştirdim yine düzelme olmadı, hatta parçaları orjinal peugeot bayisinden taktırdım olur diye, ama olmadı, bu ne biçim bi problemdir anlamadım, fan rolesini bu gün elektrikçiye sordum onunda alakası yok dediler göstergeyle, o fanla ilgilidir göstergeyle ilgisi yok dediler. kaldık işin içinde valla.
|
|
![]() |
|
![]() |
valla madara kardeş hararet müşüründen sonra sorun tekrarlarsa, hararet göstergesini iptal edip bineceğim
|
|
![]() |
|
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() |
bu problemin aynısı benimde başıma gelmişti 3 ay önce. 2006 307 var bende. peugeot servise götürdüm röleyi bide fan müşürü değişmişti yanlış hatırlamıyosam.. şimdi allaha şükür hiçbi sorun yok.
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() |
beniimde aklıma hararet müşürü geliyor demekki 206 larda müşürde bi sorun var
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
![]() |
yav perişan etti bizi bu arıza. elektrikçiler anlamıyormu nedir. kime gitsek farklı bişeyler diyorlar. serviste yok buralarda gösterek. ne yapacağımı şaşırdım valla. havalarda ısınıyor sürekli tavan yapar bu ibre yandıkkk...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Ben yardimci olmak isterim. Ancak oncelikle forum kurallari gereki bu sayfadaki diger mesajimda yazdigim linke ugrayarak kendinizi tanitmaniz gerekiyor. Tesekkurler. |
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() |
öncelikle herkese merhaba. yeni bir üyeyim siteye. adet nasıldır bilemiyorum direk anlatmak istedim
bu sorun bende de mevcut uzun yolda birden giderken tavan yaptı sağa çektim fan durdu devam ettim ort. 800 km lik yolda 6 7 kere yaptı. fan müşiri, termostat, fan, fan rölesi vs parçalar tek tek değişti ve işçilik dahil ort. 500-600 TL para yedi kızım. bir de söyle durum var hararet göstergesi rölantide beklerken 85-90 C ye kadar çıkıyor ama giderken sürekli iniyor. servisin dediği (ufak bi 407 ye çarpma olayından sonra ) radyatöre fazla hava çarpıyor kaza sırasında önden o hava kesiciler düşmüş. ( bilemiyorum ne denli doğrudur) son servisten çıkınca denemek istedim 100 km ye yakın gittim gene o uyuz sesi yapıp ibre fırladı ve STOP yanıp yanıp sonmeye tekrar başladı. bende artık akü kutup başı söküp takmaya başladım.. sivasta sanayide götürmediğim elektrikçi kalmadı serviste zaten arıza olabilitesi olan tüm parçaları değiştirdi benim onayımla. ve hala devam ediyor. gerçekten sinir bozucu durum olamya başladı ki cinnet geçiriyorum artık ayrıca şnşallah sadece tesadüftür bu lpg dönüşümünden sonra başladı bu tatsızlıklar (brc my*10) arıza anında tüpü kapatmakta yaramıyor işe.. gerçekten yardımınızı bekliyorum zira kızımla :) külahları değişeceğiz.. şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
sansal emin ol tüple alakası yoktur onun. dediğin gibi tesadüftür. çünkü benim arabada tüp yok, benzinli aracım ama yinede oluyor. gerçi kendim daha baktırmadım ama yine internetten okuduğum kadarıyla radyatör ve radyatör borularını da kontrol ettir. tıkanma felan olmuş olabilir. birinin bu sorunu böyle çözdüğünü okumuştum. aklında bulunsun....
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() |
bugun gittim gene servise o işlemlerin hepsi yapılmış beyinden olabilir dediler. söylene söylene çıktım bende gerçekten çok sinir bozucu bir olay.. yaha arabayı çalıştırıyorum hararet ibresi hep yerinde sabit neyse trafikte 80 85 e kadar çıkıyor boş trafikte tekrar aşşağa iniyor.
bi galeride 2008 model düşük km gene 206 buldum bi pazarlığa gidicem. pireye kızıp gerçekten yorgan yakıcam
|
|
![]() |
|
![]() |
Forumda kirliligi onlemek adina lutfen ayni konuyu iki yerde birden devam ettirmeyelim. Bunu kilitliyorum, diger konudan devam edelim.
Bu konuyu acan arkadasimiz istersen yeni konu acabilir. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22213&PID=354660񖥤 Düzenleyen koliva - 29 Mart 2012 Saat 07:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |