![]() |
|
Servise Gitmeden Önce.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2012 Saat 19:33 |
Geçenlerde bahsetmiştim sizlere aracımın (307) bagaj kilidi ve arka su fıskiyesi bozulmuştu bagaj hiç açılmıyor fıskiyeye bastığımda önden su geliyordu.
Sanayiye gittim göstereyim diye bagaj kilidini değiştircez dediler 120 tl civarıymış fıskiye ise tavandan gelen boruda tıkanıklık var bi ilaç var onu atıcaz çözecek dediler 50 tl yani 170tl bende çok buldum yaptırmadan eve döndüm bir kaç gün sonra elime tornavida iğne sıcak su vs aldım indim arabanın başına. kilidi arka koltuklardan girip açtım(küçük bi delik var tornavidayı sokup sağa doğru cevirince açılıyor sonra panzutu söktüm bakarken bi soket gördüm soket yerinde ama biraz dışa çıkmış çıkardım kolanyayla sildim temizledim taktım ve çalıştı hiç bir problemi yok şimdi.sonra su deposuna sıcak su ve birazda alkol kattım(temizlik için kullanılanlardan)bir kaç deneme sonrasında çalıştı ve şimdi arkadan su geliyor onunda sıkıntısı kalmadı:) Yani işin özü bizim araçlarımızın pejolarımızın biraz malzemeleri biraz dayanıksız sert kullanmaya gelmiyor ama bozulmuyor ya yerinden çıkıyor ya atıyor vs.. demem o ki servise sanayiye gitmeden önce biraz kendiniz bakın %70 değişmesi gerekmiyor bozuk olan malzemenin sadece ufak bir dokunuş yeterli oluyor ben öyle yaptım ve 170tl yerine sadece 5tl (alkol) ile kapattım olayı. Servislerde genelde bunu biliyor ama değiştirmek işlerine geliyor bu da çok ayıbıma gidiyor... SAYGILARLA... |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinize saglik. En guzelini yapmissiniz.
Cogu zaman bozuk olmayan parca degistiriliyor, hem masraf oluyor hem israf. |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyiki bakmışsın. servisler kolay para kazanıyor ama biz biraz zor kazanıyoruz.. :( malesef.
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
mecburi durumlar haricinde hele ki alet ve el beceriniz de varsa öncelikle kendimiz aracımızın derdini çözmeye çalışırsak ve ancak gerçekten iyi sanayi servis çalışanları bulursak bu tip mali külfetlerden kurtulabiliriz.tamam bu herkes için kısmet olmayabilir,herkesin elinden gelmeyebilir,ama ben bu konularda şanslılardanım :)
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
elinize sağlık..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |