![]() |
|
206cc parklar yanmıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
PeTeR_PaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PeTeR_PaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2012 Saat 01:43 |
Arkadaşlar merhaba, 206cc aracımı ilk aldığımda ön sol park lambasına bir kablo çekildiğini fark ettim.Anladığım kadarıyla orjinal tesisatında sıkıntı olmuş daha önceden ve böyle bir çözüm üretmişler. Yalnız şöyle bişey oldu bu kablo nasıl olduysa kopmuş ve parklarım doğal olarak yanmamaya başladı. Nereye bağlı olduğunuda tespit edemedim geri bağlayamadım kısacası.Aracın iç kısmında bulunan sigorta tablasının ordan parkların tamamını yakan bir kablo buldum.Bu kabloya elektrik verdiğim zaman ön ve arka parkların tamamı normal yanıyor.Ama bu kabloya kolu açtığım zaman elektrik verecek bir yer bulamadım.Ankarada yaşıyorum ve 2 günde 2 tane elektrikçiye gittim sağolsunlar saatlerce büyük bir inatla uğraştılar ama bir türlü çözemediler. Pejodan anlayan elektrikçide bulamıyorum bir türlü.Kime sorsam ben anlıyorum diyip dalıyor içinden çıkamıyor ondan sonrada. Eminim buradaki ustalarımızdan yardımcı olabilecek vardır. Koldan parkları açtığım zaman gösterge ışıkları yanıyor.Digital klimanın ışığıda azalıyor.İç kısımda herşey normal ama dışarıda parklar yanmıyor.Şahin doğan olsa her türlü çözülüyorda pejo olunca çözmek tecrübe istiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler... |
|
2002-1.6-Otomatik-206cc
|
|
![]() |
|
PeTeR_PaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PeTeR_PaN
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu bir fikri olan arkadaşlar?
![]() |
|
2002-1.6-Otomatik-206cc
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum seni anlıyorum, istanbulda olsa 1 saatlik işi var onun hallolur tanıdık usta var fakat ankara için bilgim yok umarım bulursun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PeTeR_PaN
![]() ![]() ![]() ![]() |
herry mesajın için teşekkür ederim. Bende ankaradaki arkadaşlardan belki yardım gelir ümidiyle yeniledim sıkıntımı , inşallah iyi bir usta çıkar |
|
2002-1.6-Otomatik-206cc
|
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi arkadaşımda da aynı sorun olmuştu, yarın ona sorup nasıl giderildiğini öğrenmeye çalışırım.
yanlız ondaki sorun farlara elektrik gelmiyordu sizinkiyle aşağı yukarı aynı gibi. Düzenleyen senol73 - 27 Mart 2012 Saat 00:17 |
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |