![]() |
|
Beygir gücü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lachry ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2012 Saat 22:57 |
Selamlar,
Dizel 308 imi galeriden 110 beygir (80kw) diye satın aldım. ama ruhsatta 66 kw yani 90 beygir yazıyor. Lakin aracın performansı 110 beygir gibi geldi bana. bunu nasıl öğrenebilirim. ruhsatta mı hata var galerici mi yalan söyledi? |
|
Every msn dies, not every man realy lives
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servısten ogrenebılırsın sase numarasını vererek.. servıce box ın varsa kendınde sase numarsını gırerek ogrenebılırsın
|
|
![]() |
|
lachry ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
..bunu yapacağım .. ama motorun üzerinde falan yazarmı diye merak etmiştim....
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
motor bolumunde 90 bg likle 110 bg kesın bıyerde bır farklılıgı vardır.. dısardan özel bır servısede gostersenız anlarlar hemen
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
İyide galericinin lafıyla mı aldınız aracı? Almadan baktırmadınız mı yada ruhsata bakmadınız mı?
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
aracı baktırdık ama, baktırırken kimse söylemiyorki böyle şeyleri... bir kusuru varsa anca onu söylüyorlar. ruhsat, alırken değişti, ayrıca bg olarak değil kw olarak yazıyor. ben de tam olarak bg karşılığını o zamanlar bilmiyordum. aracımdan performans olarak şikayetim yok ama herkese 110 bg aldım diyordum, şimdi şüpheye düştüm... olay bu
|
|
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
ruhsata kafasına göre işliyor o andaki aklı yarımlar. babamın brodway a 1.6 motor yazmıslar. piyasada olmadığı ve üretilmediği halde satarken trafikte sıkıntı yasamıstık geçmişte. motorla ruhsat farklı diye
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şasi numarasıdan hemen bakabilirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |