![]() |
|
407 GT Line |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2012 Saat 21:07 |
Arkadaşlar... aslanımı aldığım ilk gün üye oldum buraya heyecanımı sizlerle paylaştım. şimdi ise 2 yaşına gelen aracımı satıyorum istediğim fiyat 56.500
araç için; 61.000 km de servisi yeni yapıldı çok temiz baktık bu da linki daha onayı gelmedi ama umarım bakabilirsiniz buradaki mesajları da takip edeceğim. saygılar.. |
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli satislar.
Cok guzel arac. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
teşekkürler arkadaşlar yeni sahibine hayırlı olur inş.
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel araç. param olsa kaçırmazdım..
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracın fiyatında indirime gittik. acil satış gerekiyor çünkü değerinin altına veriyoruz. ilgilenen olursa tel numarası mevcut.
|
|
GT LİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |