![]() |
|
İlk kazamızı yaptık. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2012 Saat 18:15 |
||
aracı alalı 2 sene oldu,ilkkazasını bugün yaptık.Allah beterinden korusun.Işıklarda önümdeki ani fren yaptı yeşilde ben de ani fren yaptım durabildim.Benim arkamdaki duramadı bana çarptı o şiddetle ben de önümdeki çarptık.arada kaldık :) önde arkada tamponda hasar oldu.bagaj biraz içe göçtü.tutanakları tuttuk aracı yetkili servise bıraktık.bende suç yokmuş öyle dediler.en arkadaki nin sigortası karşılar her zararı dediler.yetkili de öyle dedi.yalnız yetkili servis şunu ekledi.sigorta şirketinin parça değişimi halinde parça fiyatı ile bizimkisi bazen tutmuyor arada 30-40 tllik fark çıkabilir bunu talep ederiz dediler.ben de 50 yi geçmezse olur dedim.yanlış mı yaptım acaba.
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gecmis olsun.
|
|||
![]() |
|||
||
geçmiş olsun.. allah beterinden korusun.. brşey diyemeyeceğim bilgim olmadığından.. bilen veya başına gelmiş bir arkadaş cevaplar umarım..
|
|||
![]() |
|||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
||
sadaka ver kardeşim
|
|||
![]() |
|||
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
||
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
öncelikle geçmiş olsun.hata yapmışsın aynı kaza benimde başıma geldi kaskonu deldirme arkandaki senin arka kısmının hasarını ödeyecek senin trafik sigortanda önündeki aracı yani aynen bende böyle oldu sakın servise fark falanda verme
|
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
geçmiş olsun.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
||
geçmiş olsun kardeş
|
|||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
|
|||
![]() |
|||
GSli 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
||
Geçmiş olsun.canın sağ ya önemli olanda bu.feline arkadaşımın dediği gibi.senin arka tanponu sana çarpan ödeyecek.öndeki aracınkinide sen trafik sigortandan yaptıracaksın.senin önde hasar önemli değilse cebinden yaptır kaskoyu bozma.
tekrar geçmiş olsun
|
|||
![]() |
|||
||
Sağolun arkadaşlar,Allah cümlemizi beterinden korusun.ufak bi yanlış anlaşılma olmuş galiba.Arkamdaki araç bana çarpınca o şiddetle ben de öncekine çarptım,Yani arkadaki bana çarptığında ben durur vaziyetteydim.Çarpmanın şiddetiyle aracım hareket etti.Kasko da yok bende.Velhasıl biraz sorduk soruşturduk bende suç çıkmazmış.Bütün araçları arkadan çarpanın kaskosu yaparmış.Bugün bıraktım servise tamponlar autokingde tamir edilecek.Bagaj düzeltilip boyanacak.Ayrıca kendi cebimden çiziklerden dolayı kaput ve sağ ön çamurluğu da boyatıyorum.Üstüne de pasta,cila boya koruma.İnşallah cumartesiye sorunsuz teslim alırım aracı.
Düzenleyen laedri - 19 Mart 2012 Saat 21:30 |
|||
![]() |
|||
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun. allah beterınden korusun....
|
|||
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
dostum o hiç sorun değil yani duruyorda olsan önündeki araba yeşilde de duruyor olsa yada başka bişey trafikte herzaman arkadan çarpan kusurludur ve sen öndeki araca çarptığın için senin trafik sigortan ödeyecek bunu sen bu olayda %100 kusursuz çıkacaksın ama malesef kurallar gereği senin ön hasarını cebinden vereceksin yada eğer anlaşabilirsen başka fakat eğer kaskon olmuş olsaydı kaskonu bozmadan kaskon senin tüm hasarını karşılaycaktı ve hasar ücretini trafik sigortasının şirketine rücü edecekti malesef kaskon olmadığı için bundan yararlanamıyorsun. benim dediğime güven çünkü çok kere başa gelen bir durumdur bu sakın ben suçsuzum diye düşünme saçma ama ön tarafının hasarını sen ödeyeceksin
|
|||
|||
![]() |
|||
silentsorrow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silentsorrow
||
Onla geçmiş olsun kardeş.
|
|||
![]() |
|||
||
Bugün trafik sigortası yaptırdığım yeri aradım.İnternetten baktılar,tutanak sorgulama yaptılar.En arkadaki ara. %100 kusurlu çıkmış.Bende veya öndekinde kusur yok.Ne olacak bundan sonra dedim.Aracı yaptırmaya başlayın dedi. Araç yapıldıktan sonra eğer kusurlu tarafın sigorta şirketiyle benim aracın yapıldığı yer arasında anlaşma varsa ikisi aralarında halldecekmiş.Yoksa sigorta şirketi fatura tutarını şahsıma ödeyecekmiş.Üstüne basa basa sordum benden para talep edecekler mi diye.Hayır size kusur yazılmamış en arkadaki aracın sigortası karşılayacak masrafı dedi telefondaki arkadaş.
|
|||
![]() |
|||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
||
büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
Hangi kurallar bu ? %100 kusurun başkasına verildiği bir kazada,suçlu araç kasko şirketinin arka hasarını öderim ön hasarını ödemem deme gibi bir hakkı yok, demezde zaten.. Sizin başınıza gelen olayda farklı bir durum vardı galiba,kusur eşit paylaştırılmış olabilir. Fakat bu kazada arkadaşın aracının tüm masrafını arkadan çarpan aracın kaskosu öder.. Geçmiş olsun, sizde birşey olmaması sevindirici, en büyüğü bu olur inşallah.. Düzenleyen EminÖNAL - 23 Mart 2012 Saat 02:31 |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
geçmiş olsun
|
|||
![]() |
|||
||
dostum benim söylediklerim kasko için değil .trafik sigortası için, ben kasko için demiyorum kasko her durumda hasarını karşılar zaten .benim bahsettiğim şey trafik sigortasıdır.arkadan çarpanın kaskosu varsa o öder yoksa trafik ödemez öndeki hasarını,çarpan adam cebinden öder budur varsa başka itirazın söyle onuda bildiğim kadarıyla cevaplayayım Düzenleyen feline - 23 Mart 2012 Saat 14:39 |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |