![]() |
|
Marş motoru diş farkı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2012 Saat 01:31 |
206 gti marş motorunda 11 diş (12 voltluk) oldugu söyleniyor. Normalde 9 dişli marş motoru takılsa ne olur? herhangi bir 11 dişli marş motoru takılsa bir sakıncası olurmu? illa 206 gti valeo Orginal marş motorumu olmasi lazımdır? 2.0 motor ile alakasi varmıdır? araştirdiğimda 1.6 uyumlu 1.9 uyumlu 1.4 uyumlu marş motoru yaziyor. 2000 motora hangi marş motoru olacak peki?
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar, yorum yazarlarsa sevinirim keyifli forumlar.. Düzenleyen xpyhre - 17 Mart 2012 Saat 01:37 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracinizin sasi numarasini gonderebilirseniz arastirabilirim.
Ne gibi bir sorun var mars motorunuzda? Düzenleyen koliva - 17 Mart 2012 Saat 09:39 |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
marş motoru calişmiyor, değişmesi lazim..
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Saniyorum aracinizda valeo D6RA modelinde bir mars motoru var. Kesin emin olabilmek icin sasi numaranizla bakmak gerek. Tamiri yoluna gittiniz mi hic? Genellikle fircalarinda sorun cikiyor. Bunun olup olmadigini test ettiniz mi?
|
|
![]() |
|
şasi noyu veriyorum.. XXXXXXXXXXXXXXXXX tamir yaptirdim yine ariza verdi illaki orginal valeomu olmasi gerekiyor? benden cıkan marş motoru mitsubishinin'di sana zahmet kaç dişi var kac volt ile calişiyor onada bakarsan sevinirim.. 11 diş ve 12 volt sanıyoruz..? herhangi bir 11 dişli 12 voltlu marş motoru olmazmi?
Düzenleyen koliva - 18 Mart 2012 Saat 05:59 |
|
|
|
![]() |
|
Servicebox'ta aracina ait cok farkli sekillerde mars motorlari cikiyor. Ancak bunlar iki gruba ayriliyor. Gruplarin referans numaralari 5802.V7 ve 5802.CW. Bu modelleri sagdaki kirmizi ve mavi cerceveli alanda gorebilirsin. Biraz arastirdim, iki sinifin urunleri de ayni kapiya cikiyorlar. Her iki sinifa ait mars motorlari da 12 Volt 9 dis. Gucu 0.85 kW. Donme acisi ise 55 derece. Kolay gelsin. ![]() Düzenleyen koliva - 18 Mart 2012 Saat 06:12 |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim Koliva.
|
|
|
|
![]() |
|
Rica ederim. Sen yine de tabii ki her zamanki gibi "kirk olc bir bic" atasozunu uygula. Almadan once bir teknik servisten ya da ustadan dogrulattir. Yanlis olacagina ihtimal vermiyorum ama kontrol etmekte fayda var ![]() Düzenleyen koliva - 18 Mart 2012 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
Her iki sinifa ait mars motorlari da 12 Volt 9 dis. Gucu 0.85 kW. Donme acisi ise 55 derece...................... Koliva senin dediğin özellikler normal 206 marş motoru. çıkmacinin birine sordum 206 gti marş motoru farklı oluyormuş. bu arada serviceboxdan şasi nosunu giriyorum bu marş motorlari cikiyor seninde dediğin gibi. örnek olarak D6G3/////ve//// D6RA MODELİ var. Bu model benim araçtan çıkan marş motorunun aynisi dış görünüş olarak. ama 1.6 araclar için yaziyor. satildiği sitede.
aşağida resmi mevcut satıcısına sordum 9 diş var dedi. Ve services boxta bu marş motorunu gösteriyor. Bu marş motoru benım 206 gti'den cıkan marş motoruyla görünüş olarak ayni ama. 11 diş vardi benim arızalı olan marş motorunda tip olarak aynısı bunu taksam ne gibi sonuclar olur? 9 diş 1.6 motorlar içinmiş. 2.0 motora takılsa ne gibi sıkıntı olabilir? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-pejo-206-dan-cikma-d3g6-model-numarali-valeo-dinamo-78832898/detay Düzenleyen xpyhre - 30 Nisan 2012 Saat 21:45 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |