![]() |
|
2006 307 Sw aracıma lpg hangisi uyumlu... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
16kemal61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16kemal61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 17:38 |
2006 model 307 Sw aracımı yeni aldım. Araçtan çok memnunum ama çok yakıyor. Bu araca hangi marka lpg kiti uygundur. Bursa da nereyi tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürlerr...
|
|
307
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şahin Peugeot
Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.comilen bir irtibata geç istersen sana illaki bir tavsiyeleri olur. |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Lpg modeli secmek bir yana oncelikli olarak ustayi iyi secmeniz gerekiyor. Eger iyi bir usta bulursaniz problemsiz olarak hemen hemen her markayi kullanabilirsiniz. Iyi usta bulmak sart. |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
Adana'da olsaydınız benim tüp'ü verirdim size ben de çıkartmayı düşünüyorum.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
16kemal61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16kemal61
Neden çıkarıyorsunuz?
|
|
307
|
|
![]() |
|
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
hocam adanada mevcut tüpünüzün markası nedir ve gerçekten çıkarmayı düşünüyormusunuz ve ne kadar dersiniz
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
2004 model sw aracımda bir yıldır brc marka lpg kullanıyorum. yedek lastiğin yerine alta taktırdım.birde ince stepne aldım.aracıma uyumu çok iyi oldu.hiç arıza lambası yakmadı. çok memnunum.
|
|
307 sw ov pack 1,6
|
|
![]() |
|
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
brc türkiye distürbütörü 2a mühendisliğin yetkili servisi olan ankara mocan otomotiv de taktırdım. koliva arkadaşımızın söylediği gibi usta çok önemli.çok araştırdım.ustaları çok yetişmişlerdi.iş yerimde benim aracımın aynısından var.prince marka lpg kiti takılı.lpg montajına baktığımda benimkinin lpg li olduğunu anlamazsınız. ama arkadaşımın aracında bütün dalgamotorlar ortadadır.
|
|
307 sw ov pack 1,6
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
zavolli veya brc derim bende ama biraz daha para verırım dersenız prins veya teflex tavsıye ederım iyi gunler.. montaj motorun ıcıne dızany cok onemlı ve bana gore herseyı bıtıren sey ayarı..
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
kıt mtm biz iki aracımızda da kullanıyoruz çok memnunuz .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |